DAEO FMMost szól:

3 trend a milánói divathétről, ami felforgatja a ruhatárunkat

Ezúttal sem szűkölködött látványosságban a milánói divathét, mely a nőiesség, a női szépség megannyi arcát mutatta be és ajánlott számukra öltözéket a 2023-as tavaszi-nyári szezonra. A szexi vamp és a lágy kifinomultságot megtestesítő nő ruhatárára egyaránt szemet vetettek a tervezők, és rajtuk kívül még mindenki máséra is: a sportos, streetwear stílus és az etno irányzat kedvelői sem maradtak divatajánlás nélkül.

De kár is címkézgetni magunkat, sokkal izgalmasabb, ha hagyjuk, hogy skatulyázás nélküli énünk olyan ruhába bújjon, amilyen épp tetszik neki. A milánói ajánlások közt biztosan találni fog számára kedveset, például a lenti három divatirányzatot, ami minden jel szerint meghatározó lesz a következő tavasszal.

Cargo

Az oldalzsebes nadrágok, mint a széles szárú nadrágok evolúciójának következő lépcsőfokai, velünk maradnak jövőre is. Sőt, aktuális népszerűségük csak tovább nő, köszönhetően a kilencvenes évek végi stílus szűnni nem akaró keresettségének és annak, hogy meglátták a fazon szexi, nőies oldalát is.

Versace 2023 tavasz-yár (Fotó: Imaxtree)

Fendi 2023 tavasz-yár (Fotó: Imaxtree)

Blumarine 2023 tavasz-yár (Fotó: Imaxtree)

Genny 2023 tavasz-yár (Fotó: Imaxtree)

Diesel 2023 tavasz-yár (Fotó: Imaxtree)

Business look

Parádés ajánlásokat láthattunk irodabarát szettekre és blézeres összeállításokra, melyek közt a BOSS inkább a maszkulin jegyekkel dolgozó, Giorgio Armani pedig a végtelenül nőies változatokra mutatott példákat. A letisztult fazonokat szívesen készítették el fénylő anyagokból, melyek általánosságban is meghatározzák a 2023-as tavaszi-nyári divattrendeket.

Giorgio Armani 2023 tavasz-nyár (Fotó: Imaxtree)

BOSS 2023 tavasz-nyár (Fotó: Imaxtree)

Ermanno Screvino 2023 tavasz-nyár (Fotó: Imaxtree)

Prada 2023 tavasz-nyár (Fotó: Imaxtree)

TOD’S 2023 tavasz-nyár (Fotó: Imaxtree)

Ízléses sejtelmesség

Amint az a New York-i és londoni divathéten is már körvonalazódott, az áttetsző anyagból készült ruhák mindent visznek majd tavasszal – csak merjük őket felvenni. A kifutói darabok a legtöbb esetben megkövetelik a szép fehérneműt, mutatós bodyt vagy látványos crop topot, hogy a hétköznapi szettekbe átültethessük őket, Milánóban pedig épp erre láthattunk remek példákat.

Giorgio Armani 2023 tavasz-nyár (Fotó: Imaxtree)

Anteprima 2023 tavasz-nyár (Fotó: Imaxtree)

Emporio Armani 2023 tavasz-nyár (Fotó: Imaxtree)

Etro 2023 tavasz-nyár (Fotó: Imaxtree)

Missoni 2023 tavasz-nyár (Fotó: Imaxtree)

 

Ezt olvastad már?

Amal Clooney szinte ragyogott férje mellett a vörös szőnyegen

Amal Clooney szinte ragyogott férje mellett a vörös szőnyegen

Legyen szó vörös szőnyeges eseményekről, filmpremierekről vagy bírósági tárgyalásokról, Amal Clooney mindig káprázatosan néz ki.

The post 3 trend a milánói divathétről, ami felforgatja a ruhatárunkat first appeared on Marie Claire.

Oszd meg ezt a cikket!