DAEO FMMost szól:

A 2018-as X-Faktor sztárjára rá se ismerni: Tamáska Gabi rengeteget változott

A székesfehérvári származású énekesnő, Tamáska Gabi mindössze 21 éves volt, amikor jelentkezett az RTL Klub tehetségkutatójába, az X-Faktorba. 

A különc és rendkívül tehetséges lány Gáspár Laci mentoráltjaként végül a dobogó harmadik helyén végzett, a második a Stolen Beat, az első pedig a USNK lett. 

Tamáska Gabi 2022-ben

Tamáska Gabi a műsor válogatóján Lukas Graham 7 years című slágerét énekelte, majd egy másik alkalommal előadta saját dalát, a Bárholt. Ezt mostanra több mint hatmilliószor hallgatta meg a közönség a YouTube-on. 

Tamáska Gabi a 2018-as X-Faktor idején.
Tamáska Gabi a 2018-as X-Faktor idején.
Fotó: RTL Klub/X-faktor

A fiatal sztár hamar belopta magát a zenerajongók és a mentorok szívébe, amit vagány stílusának és nem mindennapi, kissé különc személyiségének is köszönhetett. 

Az X-Faktor óta nagyon sok minden történt vele, kijárta például a Kőbányai Zenei Stúdiót, majd iskolatársaival hatfős zenekart alapított. Zenéjüket a neo-soul, hiphop, pop, jazz, illetve R’n’B  műfajok keveredése jellemzi. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Külsőre is sokat változott, a műsor alatt még vállig érő, szőke hajjal, színes ruhákban, erős sminkben láthatták a nézők, mostanra azonban stílust váltott. 

Jelenleg kimondottan hosszúak a tincsei, ami barnából szőkébe megy át. Kedveli az egyszerűbb, lezserebb, kevésbé látványos ruhadarabokat, az RTL Klub Reggeli című műsorába is egy egyszerű fehér oversize pólóban és fekete, zsebes nadrágban érkezett. 

Az énekesnő az RTL Klub stúdiójában 2022-ben.
Az énekesnő az RTL Klub stúdiójában 2022-ben.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Az elmúlt fél évben kezdtem csak el dalszöveget írni, mert mindig úgy voltam vele, hogy ehhez költőnek kell születni. Aztán hallottam ezt-azt, és úgy voltam vele, akkor én is írok párat. Most írtam 20-25-öt, ebből csak háromra mondtam, hogy felvállalható - árulta el az adásban. 

Tamáska Gabiról kevesen tudják, hogy van egy egypetéjű ikertestvére, ezért rengetegen összekeverik vele. A lánytestvére extrém, fekete-fehér frizurát visel, és nyaktól lefelé ki van tetoválva, ez alapján lehet őket megkülönböztetni. 

Dögös fotókon az X-Faktor női mentora, Herceg Erika

Herceg Erika modellből lett énekesnő, 2022-ben pedig az X-Faktor új női mentoraként láthatjuk az RTL Klubon. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös.

Cover-fotó: RTL Klub/X-Faktor

Oszd meg ezt a cikket!