DAEO FMMost szól:

A 43 éves Katie Holmes félmeztelenül állt a kamerák elé: rég nem volt ennyire bevállalós

Katie Holmes két év után tért vissza a mozivászonra, az Alone Together című filmnek nemcsak ő a főszereplője, hanem a rendezője, az írója és a producere is.

A 43 éves színésznő ráadásul a dögösebb és bevállalósabb oldalát is megmutatta a romantikus filmdrámában.

Katie Holmes félmeztelenül

Az egyik jelenetben éppen felöltözött, ekkor volt látható félmeztelenül, hátulról vették a kamerák, a mellei is csak egy pillanatig, oldalról látszódtak, valószínűleg ennél többet nem akart bevállalni. 

profimedia-0711160388
Fotó: Profimedia

Az Alone Together két idegenről szól, akik a pandémia alatt egymásra találnak. A férfi főszerepet Jim Sturgess alakítja, aki olyan mozifilmekből lehet ismerős a magyaroknak, mint a 21 - Las Vegas ostroma, a Felhőatlasz vagy az Űrvihar.

- Amit nagyra értékeltem, az az, hogy nem éltem át olyan komoly veszteséget, mint sokan a járvány idején, ezért nagyon hálás vagyok. Számomra a járványidőszak arról szólt, hogy vegyek egy mély levegőt és tartsak egy kis szünetet, majd újra megtanultam, hogyan kell igazán figyelni, hogyan kell időt szakítani a dolgokra. Ezek inspiráltak a film elkészítésekor, amely már a második rendezésem - mesélte az Entertainment Tonightnak.

A filmben egyik elhangzó dalt nem más énekli, mint Suri Cruise. A szám az 1934-es Blue Moon című zene feldolgozása.

Suri Cruise tiszta anyja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép a 16 éves Suri Cruise.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Oszd meg ezt a cikket!