DAEO FMMost szól:

A grimaszoló Charlotte hercegnő nem bírt magával a sporteseményen: cuki képek készültek róla

Július 28-án startolt el a Commonwealth Games, magyar nevén: Nemzetközösségi játékok, amely az olimpia után a legnagyobb sporteseménynek számít. A négyévente megtartott rendezvényt idén Angliában, Birminghamben szervezték meg. Az ötödik napra ellátogatott Vilmos herceg és Katalin hercegné is, a házaspár nem érkezett egyedül, Charlotte hercegnő is csatlakozott hozzájuk. Fiaik, György és Lajos herceg nem voltak ott az eseményen.

Charlotte hercegnő grimaszaival lopta el a show-t

Cambridge hercege és családjának egy része többféle sportszámot megtekintett, megnézték, hogy teljesítenek az úszók, a tornászok és a jégkorongosok. A mérkőzések alatt számtalan kép készült róluk, ám a fotókat elnézve Charlotte sokszor ellopta a show-t cuki és vicces grimaszaival.

A képekről öccse, Lajos herceg jutott eszünkbe, aki idén a Trooping The Colour ünnepségen nem bírt magával, ugyanis a kelleténél kicsit több édességet kapott. A hercegnő tegnap nagyon elemében volt, ami teljesen természetes egy hétéves kislánytól, bár a királyi család tagjaként átlagon felüli az élete, de Vilmos és Katalin olyan szülők, akik arra törekednek, hogy a csemetéik egészséges és normális módon éljék meg a gyerekkort.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen felvételek készültek Charlotte hercegnőről és szüleiről a Commonwealth Games ötödik napján.

Oszd meg ezt a cikket!