DAEO FMMost szól:

A magyar szépségkirálynő szeme láttára fulladt párja a tengerbe: a tragédiáról először mesélt

Blága Tünde kislányként arról álmodott, hogy felnőve a vörös szőnyegen vonul végig. Így is lett, több szépségversenyt is megnyert, ám az élete mégsem tündérmesébe illő. 

Másfél évvel ezelőtt a szeme láttára nyelte el a tenger szerelmét. A tragédiáról és az azóta eltelt időről először a Fókusznak mesélt.  

Blága Tünde  a tenerifei tragédiáról

Az erdélyi származású Blága Tünde egy kis faluból származik. Élete első szépségversenyén, Marosvásárhelyen harmadik helyezett lett, később ő lett Erdély arca, majd a Miss Earth Hungary címet is megnyerte. 2019-ben ő utazhatott a Miss Earth világversenyre, a Fülöp-szigetekre, ahol egy hónapot töltött. 

Az élete aztán tragikus fordulatot vett, amikor 2020. december 29-én szerelmét a szeme láttára vesztette el: Tenerifén nyaraltak, hogy megünnepeljék az újévet, amikor a tengerparton állva a férfit elsodorta a hullám.

- Folyamatosan gyötörtek az álmok, ha lehunytam a szemem, akkor minden lejátszódott előttem, mert én ott voltam, a szemem láttára történt. Én is meghalhattam volna… – mondta műsorban. 

Azt is hozzátette, hálás lehet azért, hogy életben maradt, és a családjának nem kell azt átélnie, amit neki. Sok időbe telt mire összeszedte magát, és elfogadta, a történteken nem tud változtatni. Életvidám, olasz párjával, aki mindig a tenyerén hordozta, közel egy éve voltak együtt.

- Mi tényleg együtt terveztünk. Nagyon rossz érzés, amikor az ember elképzeli az életét maga előtt, és ez egyik pillanatról a másikra megszűnik létezni

A tragédia óta nem volt nyitott a férfiak társaságára, a szépségiparba sem vágyott vissza, de a barátai rábeszélték, hogy jelentkezzen egy szépségversenyre, amit 2021 nyarán 43 lány közül meg is nyert. Sok terve van, jelenleg egy motivációs könyvet ír. 

Oszd meg ezt a cikket!