DAEO FMMost szól:

A simlis és a szende bombázójával csalta feleségét a rendező: Cybill Shepherdért a családját is otthagyta

Cybill Shepherdöt a magyar nézők zöme A simlis és a szende című sorozatból ismeri, a színésznő mindig is igéző szépség volt, és élete során több férfi szívét megdobogtatta.

Hollywoodi karrierjének legelejét egy megcsalási botrány is beárnyékolta, a nála 11 évvel idősebb filmrendező, Peter Bogdanovich csábította el, ezzel még nem is lett volna baj, ám a férfit várta otthon a családja.

Cybill Shepherd és Peter Bogdanovich kapcsolata

Kissé ironikus, hogy Peter Bogdanovich a feleségével együtt figyelt fel Cybill Shepherd szépségére. 1970-ben a színésznő még modellként kereste a kenyerét, és a Glamour magazin borítóján szerepelt. Bogdanovich és akkori neje, Polly Platt az egyik boltban vásároltak, hirtelen az asszony kiszúrta az újságok között a Glamourt, rajta Shepherd arcképével. Ezután egyből szólt a férjének, hogy az a modell lány tökéletes lenne Jacyként az új filmjébe, Az utolsó mozielőadásba.

GettyImages-3201621
Fotó: Hulton Archive / Getty Images Hungary

A rendező és Cybill először a meghallgatáson találkoztak, írta meg a Nickiswift.com oldal a színésznő életrajzi könyve alapján. Már akkor kialakult a szikra köztük.

- Az azonnali vonzalom annyira erős volt, hogy megzavarodtam - idézte a lap a könyvből.

A forgatási munkálatok közben viszonyuk lett, Cybill a forgatás alatt színészpartnerével, Jeff Bridgesszel is összeszűrte a levet, azonban a rendező iránt egyre jobban elmélyültek az érzései, ami miatt bűntudata lett. Végül Bogdanovich úgy döntött, otthagyja családját a fiatalabb kolléganőjéért. Felesége, Polly két lányt szült neki, Antonia 1967-ben, Sashy 1970-ben született. A lányok még nagyon picik voltak, amikor szüleik 1971-ben elváltak. 

A rendező és a szőke színésznő a válás után összeköltöztek, a Los Angeles-i Bel Airben volt a közös házuk.

GettyImages-511818719
Fotó: Images Press / Getty Images Hungary

Évekig együtt éltek, ám nem keltek egybe, végül 1978-ban ment tönkre a kapcsolatuk, ugyanis Bogdanovich az 1979-ben megjelent Saint Jack című mozifilmjének forgatásán Monika Subramaniam színésznővel folytatott viszonyt.

- Szingapúrban léptem félre, miközben forgattam a Saint Jacket, Cybill eljött, hogy meglátogasson, és egyből leesett neki, mi folyik a háta mögött - ezt a férfi a Vulture magazinnak adott interjújában vallotta be.

A színésznő sem volt a hűség mintaképe, a '70-es években, miközben a rendező párja volt, még Elvis Presley-vel is volt egyéjszakás kalandja.

Jennifer Connelly, a '80-as évek tinisztárja

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Jennifer Connelly.

Oszd meg ezt a cikket!