DAEO FMMost szól:

A Született feleségek Juanitája bikiniben pózolt: szexi képet posztolt a 20 éves Madison De La Garza

Madison De La Garza a Született feleségek című sorozattal vált ismert gyereksztárrá, a széria befejezte után még feltűnt pár produkcióban, azonban manapság nem a reflektorfényben éli midennapjait.

A húszéves lány Instagramján tartja a kapcsolatot rajongóival és barátaival, a közösségi oldalán olykor dögösebb oldalát is szívesen megmutatja.

Madison De La Garza bikiniben

Idén nyáron egy bikinis felvétellel örvendeztette meg követőit, az óceánparton sütkérezett éppen. A felvételhez annyit írt: "A kék az új kedvenc színem, ha nem tudnád." Felnőtt korára igazi vagány nő lett belőle, a haja egy részét kékre festette, emellett a tetoválásra sem mondott nemet.

juanita-bikiniben
Fotó: Instagram/Madison De La Garza

Többen dicsérték, mennyire gyönyörű a képen, a szexi felvételt természetesen híres féltestvére, Demi Lovato is lájkolta.

Los Angelesben él, 2019-ben végezte el középiskolai tanulmányait, ezután a Chapman Egyetemre felvételizett. Továbbra is érdekli a filmezés világa, első rövidfilmje, a Pink Elephant 2020-ban jelent meg, azóta további két rövid alkotást rendezett, legutóbbi a Surprise címet viseli, amit idén fognak bemutatni. A thrillert TikTok-sztárokkal készítette el.

Színésznőként utoljára 2018-ban szerepelt a Subject 16 című rövidfilmben, melynek a forgatókönyvét ő maga írta.

Eva Longoria szexi címlapfotói

Képes összeállításunkban megnézheted Eva Longoria legdögösebb címlapfotóit.

Oszd meg ezt a cikket!