DAEO FMMost szól:

A tökéletes roppanós grillkolbász titka: rácson sült zöldségekkel még finomabb

A grillkolbász elkészítésével tényleg alig van munka: mivel már fűszeresen és előfőzve kerülnek a boltba, az egyetlen, amit tenned kell vele, hogy kicsit bevagdosod a felszínét, és már mehet is a forró rácsra. Pakolj mellé zöldségeket is, így a köretre sem lesz gondod.

Grillkolbász zöldségekkel

Hozzávalók 4 személyre

  • 8 grillkolbász
  • 4 kápia paprika
  • 2 lila hagyma

A páchoz

  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál rozmaring
  • 1 teáskanál kakukkfű
  • 0.5 citrom leve
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A lila hagymákat hámozd meg és vágd kettőbe. A paprikát egyben is hagyhatod. Az olívaolajat keverd össze a zúzott fokhagymával, a kakukkfűvel, a rozmaringgal, a kifacsart citromlével, a sóval és a borssal, tedd a zöldségeket ebbe a pácba, és pihentesd őket benne 10-15 percig. Ha van rá lehetőséged, érdemes friss zöldfűszereket használni. Közben a kolbászok felszínét éles késsel vagdosd be, helyezd a forró grillrácsra, és oldalanként tíz-tíz perc alatt süsd őket ropogósra. Félidőben pakold mellé a zöldségeket is, így nagyjából egyszerre lesznek kész. Friss kenyérrel tálalva különösen finomak.

A legfinomabb PICK-élmény grillezéshez!

Számodra is fontos a kiváló minőség? Akkor grillezéshez válaszd a GMO-mentes PICK Friss húsokat, hiszen hazai, megbízható gazdálkodásból származnak! A termékek előállítása során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy megfeleljünk a legszigorúbb élelmiszer-higiéniai és minőségbiztosítási követelményeknek és emellett fontos számunkra a magas állatjóléti körülmények megteremtése is.

Promóció

Ha kívánsz még hozzá valamilyen könnyebb köretet, a joghurtos jégsaláta tökéletes választás.

Oszd meg ezt a cikket!