DAEO FMMost szól:

A Xena Gabrielle-je, Renee O'Connor 2022-ben

A Xena: A harcos hercegnő című új-zélandi sorozat 1995 és 2001 között futott, hazánkban a TV2 tűzte a képernyőjére. A címszerepet, Xenát Lucy Lawless játszotta, míg hű társát, Gabrielle-t Renee O’Connor

A történet szerint, ami az ősi Hellászban játszódik, Xenának vezekelnie kell a múltbéli bűneiért, ezért ártatlanokon segít. Gabrielle életét is ő menti meg, aki ezután elkíséri kalandos útján mindenhová. 

A Xena Gabrielle-je, Renee O’Connor így néz ki most

Renee O’Connor csupán 24 éves volt, amikor megkapta az ikonikus sorozat legfontosabb mellékszerepét, a rajongók nagyon szerették őt. Már 12 évesen színészetet tanult, 17 évesen debütált a Disney csatorna Mickey Mouse Klub című műsorában. Néhány évvel később kapott egy kisebb szerepet a Herkules című Kevin Sorbo-sorozatban, ekkor figyelt fel rá a Xena rendezője, Rob Tapert. 

 2001-ben, a sorozat befejezése után nem sokkal saját produkciós irodát nyitott, illetve színházakban kezdett játszani. A kamerának sem fordított teljesen hátat, feltűnt a Gyilkos elmékben, játszott A pokol bárkája című filmben, illetve a Boogeyman második részében. 

Még a Xena forgatásának idején, 1998-ban ismerkedett meg a restaurátor Steve Muirral, akihez 2000-ben feleségül ment. Fiuk, Miles Muir 2002-ben született. 2004-ben a színésznő elvált férjétől. 2006-ban ismét szerelmes lett, Jed Sura élete szerelmének bizonyult. Lányuk, Iris Sura O’Connor 2006-ban született. Csak 2017-ben házasodtak össze. 

 A most 51 éves sztár az Instagram-oldalán keresztül tartja a kapcsolatot rajongóival, 64 ezernél is több követője van. Bár már sok idő eltelt híres sorozata óta, friss képein könnyen fel lehet ismerni jellegzetes tekintetéről és bájos mosolyáról. 

Egy kicsit más lett a stílusa, míg korábban általában szőke hajjal láthatta a közönség, manapság inkább világosbarna, enyhén vöröses árnyalatokat kedvel. 

A Dallas Lucyje így néz ki ma

Charlene Tilton játszotta a Dallas című sikersorozatban az ártatlan és csinos Lucyt. Felismered a friss fotóin?

Oszd meg ezt a cikket!