DAEO FMMost szól:

Az 54 éves Carla Bruni fürdőruhába bújt: Nicolas Sarkozy feleségét csak ritkán láthatjuk így

Carla Bruni, a volt francia first lady Ibizán lazított férjével, Nicolas Sarkozyvel. Egy lesifotós több felvételt készített a házaspárról, születtek olyan fotók is, amelyeken Bruni fürdőruhában mutatkozott.

Július elején még egy fürdőruhás címlapsztori is megjelent vele, ami azért számított kuriózumnak, mert manapság már ritkán láthatjuk kevés ruházatban az egykori manökent.

Carla Bruni fürdőruhában

Bruni és férje Ibizára utaztak, hogy kipihenjék a fáradalmaikat, egy paparazzo követte a párost, akik egy jachton lazítottak, ekkor készültek az alábbi napozós és fürdőzős képek a politikus feleségéről.

Az exelnököt még tavaly szeptemberben ítélte egyéves szabadságvesztésre egy francia bíróság, ugyanis Sarkozy    2012-es elnökválasztási kampányát törvénytelen módszerekkel finanszírozták. Végül nem kellett börtönbe vonulnia, azonban egy elektromos nyomkövető viselésére ítélték. Sarkozy a döntéshozatal után fellebbezett, ennek elbírálásáig felfüggesztették az ítéletet , így jelenleg szabad ember egyelőre.

A '80-as és '90-es évek sztármanökenje július elején a Madame Figaro francia magazin címlapján tündökölt, ezen a felvételen is látszik, milyen fantasztikus formában van.

Az interjúban elmondta, sokat tesz azért, hogy formában tartsa magát.

- Minden nap két órát sportolok, a húzódzkodón és az elliptikus tréneren edzem, illetve kicsit Pilatesezem is.

Brigitte Macron lányai

Képes összeállításunkban megnézheted Brigitte Macron gyerekeit.

Oszd meg ezt a cikket!