DAEO FMMost szól:

Az 56 éves Cindy Crawford bikinis alakjától nem jutunk szóhoz: fantasztikus formában van a topmodell

Cindy Crawford a '80-as években vált a modellvilág ikonikus alakjává, 1998-ban már több mint ötszáz munka volt a háta mögött. 

Manapság már lánya, Kaia Gerber van középpontban, míg ő kevesebbet szerepel. Közel a hatvanhoz fantasztikus formában van, ezt bizonyítja legújabb bikinis fotója.

Cindy Crawford bikiniben

Az 56 esztendős modell Instagram-oldalán osztott meg magáról egy dögös, bikinis felvételt. A lájkok mellett szebbnél szebb dicséreteket kapott: "Te vagy a leggyönyörűbb nő ezen a bolygón!" "Még mindig olyan csodálatos vagy, mint 1992-ben" - fogalmazták rajongói.

Fiatalon is irigylésre méltó teste volt, nem csoda, hogy 1992-ben még egy fitneszkazettát is kiadott Shape Your Body Workout címen.

A Women's Health Magazin összeírta, melyek azok a mozgásformák, amelyekkel formában tartja magát: legkedvesebb hobbija a futás, az edzőtermében teste minden pontját megmozgatja a súlyzós és guggológyakorlatokkal, derekát az orosz twist módszerrel karcsúsítja. A lépcsőzést is előnyben részesíti. Az étkezésnél odafigyel arra, hogy minőségi ételt vigyen a szervezetébe, a feldolgozott élelmiszerek tiltólistán vannak nála.

- Egy átlagos hétköznap általában fehérjeturmixot szoktam reggelizni, mert gyors. Ebédre salátát eszem, néha csirkével, néha anélkül. Sushi a vacsora, ha otthon eszünk, akkor olyan ételeket próbálok készíteni, mint például pulykafasírtot tésztával vagy zöldséggel - fogalmazta az Into The Glossnak adott interjúban.

Tyra Banks fehérneműben

Képes összeállításunkban megnézheted Tyra Banks fehérneműs fotóit.

Oszd meg ezt a cikket!