DAEO FMMost szól:

Az X-Faktor győztese félmillió forintot szórt el egy este: "Megkerestem, mit spóroljak rajta!"

Alee nyerte 2021 decemberében a jubileumi, 10. X-Faktort. A Balázs Alex néven született rapper még mindig csak 17 éves. 

A Levente klubja című műsorban erről is beszélt, hogy bár már szerinte meg tudja fogni a pénzt, nem akar úgy spórolni, ahogy azt az emberek többsége elvárja tőle. Előfordult, hogy gokartozásra elköltött közel félmillió forintot. 

Alee és a pénz

- Volt, hogy egy este alatt elk*rtam félmillió forintot majdnem rá. Arra, hogy rohadt sokat mész és az egész pálya a tiéd - írja a Bors.

alee
Fotó: RTL Magyarország

Ha megkeres kétmilliót, abból nem 400 ezret akar elkölteni, a többit pedig félretenni, szerinte bővel elég a felét elrakni, és egymillióból kiélni magát. 

- Mindig úgy voltam vele, ez egy nagyon hülye felfogás lehet, hogy megkerestem, mit spóroljak rajta. Oké, jó, ha van megspórolt pénz, de annyira spúr módon nem szeretnék spórolni, ahogy azt az emberek szeretnék körülöttem. (…) A felfogásom az az, hogy nem durva módon kell spórolni, hanem többet kell keresni. Emiatt meg ütöm a vasat mindenfele, tehát szeretnék vállalkozást is. 

Azt, hogy milyen vállalkozásról van szó, még nem tudta megmondani, egyelőre keresi a lehetőségeket. 

Oláh Gergő gimnáziumi munkája

Oláh Gergő közmunkásként dolgozott Salgótarjánban, amikor úgy döntött, szerencsét próbál a 2012-es X-Faktorban. Meg is nyerte a harmadik évadot. Ötgyerekes édesapaként nem áll távol tőle az a filozófia, miszerint érdemes több lábon állni.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Oszd meg ezt a cikket!