DAEO FMMost szól:

Bangó Margit kitálalt Emilióról és Tináról: szóba sem állnak egymással

Bangó Margit és lánya, Marika sok éven át nem beszéltek egymással, a Kossuth-díjas sztár szeretetében, figyelmében és támogatásában unokája, Tina és családja, Emilio, a kis Tina és Vivike fürdött.  

2020 novemberében aztán az énekesnő és lánya kibékültek, Bangó Margit és Tina, valamint Emilio között viszont megromlott a kapcsolat, szóba sem állnak egymással. 

Bangó Margit és unokája nem beszélnek

Tina és Emilio elfogadták Ábrahám Róbert Talk44 című internetes műsorában elismerték, hogy haragban vannak Bangó Margittal, ugyanakkor mindenki tud a másikról mindent, Tina is érdeklődik családtagokról, hogy van a nagyanyja, tudja, sokat betegeskedett az utóbbi időben. Szerinte minden családban vannak nehézségek, bíznak benne, hogy keresztény családként ezt is meg tudják majd oldani. 

emilio-tina
Fotó: YouTube/Talk44

- A mi szívünkben nincsen harag. Nagyon sok nehézség történt, és nagyon sok olyan ember került a képbe, aki sokáig nem volt benne, és felkavartak bizonyos állóvizeket. Mi nem haragszunk, egy család vagyunk, ez egy olyan kötelék, ami mindig összeköt. De tüzes habitusú a család minden tagja, a mama is és mi is. Mindenkinek van egy karakán, erős jelleme, ugyanakkor mindenkiben ott van a szeretet. Ha lecsitulnak majd a dolgok, és eljön az a pont, hogy le kell üljünk beszélni, akkor mindenki nyitott lesz erre. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Bangó Margit a Bors megkeresésére nem akart beszélni a családi viszályról, de miután meghallotta, mit nyilatkozott Tina és Emilio, másképp döntött. 

- A Jóisten mentse meg Tinát és Emiliót attól, hogy én beszéljek! De, ha tovább megy ez a cécó, annak is eljöhet az ideje! Az unokám, akinek mindenemet odaadtam, akit dédelgettem, felneveltem inkább arról beszéljen, hogy mi kellene neki ahhoz, hogy rám nézzen, vagy csak felemelje a telefont, ha a három műtétem és a kiújuló betegségem nem volt erre elég indok!? Erre a viselkedésre nincsenek akkordok, hogy zenei nyelven fogalmazzak… Záró gondolatként annyit mondanék, hogy a lányomnak az égvilágon semmi köze nincs ehhez a vitához és ezt ők is pontosan tudják!

Oszd meg ezt a cikket!