DAEO FMMost szól:

Béres Alexandra is a rendőrséghez fordult: a Schobert-botránnyal bemocskolják a nevét

Egy héttel ezelőtt indultak meg a pletykák arról, hogy Béres Alexandra állhat a Schobert Norbit és családját immár nyolc éve gyalázó, A nagy Norbiréka biznisz nevű Facebook-oldal mögött. 

Rubint Rékával az ügyben megtették a szükséges jogi lépéseket, de nem csak ebben az esetben, hanem azért is, mert lányukat is sokan a szájukra vették: Schobert Lara azzal került címlapokra, hogy megbukott az érettségin. 

Béres Alexandra feljelentést tett

- Mélységesen elkeserít, hogy ilyen előfordulhat ma Magyarországon. Én semmilyen bizonyítékot nem láttam, csak ígéretet, hogy lesz, és rágalmazást. Az a célom, hogy ami történt, ne maradjon, és a jövőben se maradhasson következmények nélkül, ezért én is megtettem a szükséges polgári jogi és büntetőjogi lépéseket annak érdekében, hogy kiderüljön az igazság. 

beres-alexandra
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Teljesen biztos vagyok benne, hogy a nyomozó hatóság és a többi illetékes szerv ki fogja deríteni, hogy ki akarja bemocskolni a nevemet, ki és miért akar rágalmazni, és megkeseríteni a mindennapjaimat. Remélem, amikor kiderül, a sajtó ugyanilyen lelkesen és hangosan nyilvánosságra hozza majd az igazságot! – mondta a Borsnak adott exkluzív interjúban. 

Oszd meg ezt a cikket!