DAEO FMMost szól:

Bódi Csabi: Büszkén tudok kimenni az utcára a feleségemmel anélkül, hogy valaki mutogatna rá, és azt mondaná, „nekem megvolt”

Édesanyjától azt tanulta, jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint. Most lehet látni a 20 év kőkemény munkájának eredményét, mondja.

Bár remek egészségnek örvend, Bódi Csabi mulatós sztár két évtizeddel ezelőtt gondoskodott a felesége és a gyermekei jólétéről arra az esetre, ha ne adj isten nem várt esemény történne vele, írta meg a Bors.

Az énekes a lapnak elmondta: 

Nem vagyok milliárdos, de szépen élünk. Igazából mi a gazdagságunkat nem pénzben mérjük, hanem a családban, ami mindenek felett áll. Ezenkívül a legnagyobb gazdagságom az, hogy büszkén tudok kimenni az utcára a feleségemmel anélkül, hogy valaki mutogatna rá és azt mondaná, »nekem megvolt«

 – fűzte hozzá Bódi Csabi, aki az anyagiakról sokat tanult szüleitől.

„Nem jártam diszkóba, night clubokba, hanem amit húsz évvel ezelőtt kerestem, félretettem. Emlékszem, milyen boldog voltam, amikor összegyűlt 500 ezer forint! Azt mind félretettem, befektettem, aztán lekötöttem. Ahogy édesanyámtól tanultam, jobb a sűrű a fillér, mint a ritka forint. Most lehet látni a 20 év kőkemény munkájának eredményét. Van egy húszéves életbiztosításom, ami a családomról, a gyerekeimről gondoskodik” – mondta az előadó.

Bódi Csabi tavaly súlyos balesetet szenvedett, erről a Reggeliben beszélt:

Nyitókép: RTL Klub / Reggeli

Oszd meg ezt a cikket!