DAEO FMMost szól:

Borbás Marcsi 20 éve ismerte meg harmadik férjét: Dezsőben megtalálta a másik felét

Borbás Marcsi a televíziózásnak köszönheti, hogy 2002-ben, a Hír TV berkeiben megismerkedett élete szerelmével, harmadik férjével, Dezsővel. 

A Gasztroangyal és a Borbás Marcsi szakácskönyve sztárja eleinte észre sem vette, hogy kollégája többet érez iránta, egy éve dolgoztak már együtt, amikor egy bálon rájöttek, őket egymásnak teremtették. 

Borbás Marcsi férje, Dezső

Borbás Marcsi és Dezső eleinte igyekezett minél több kedvenc filmet, zenét és könyvet mutatni a másiknak, hamar megbizonyosodtak róla hogy elképesztően összeillenek. Kettejük közül a műsorvezetőnő a temperamentumosabb, szenvedélyesebb, míg férje a nyugalom szigete. 

borbas-marcsi
Fotó: Krisztics Barbara

Két együtt eltöltött évtized után sem unatkoznak, kedvenc közös időtöltésük a túrázás, rajonganak a természet nyújtotta szépségért. Nem véletlen, hogy otthonukat festői környezetben, az Őrségben, Szalafőn rendezték be

- A férjem kifutna a világból, ha szerelmes szavakat mondanék vele kapcsolatban, ám annyit azért mégis elárulnék, hogy benne, még ha későn is, de megtaláltam a másik felemet, nélküle szinte semmi vagyok - árulta el Borbás Marcsi a hot! magazinnak. 

Az 54 éves tévés úgy gondolja, hosszú és jól működő házasságuk titka, hogy mindig igyekeznek gyorsan túljutni a hullámvölgyeken, és megelégszenek azzal, amit az élet ad nekik. Nem vágynak gazdagságra, kevéssel is beérik. 

Borbás a közönségdíj kitüntetettje a Prima Primissima díjátadó gálán a Müpában 2021. december 3-án.
Borbás a közönségdíj kitüntetettje a Prima Primissima díjátadó gálán a Müpában 2021. december 3-án.
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Borbás Marcsi fiatalon kétszer is férjhez ment, az elsőt különösen nagy hibának tartja. Boldogtalanságát ráadásul egy malőr is előre jelezte az esküvő napján: eltűnt a menyasszonyi ruhája. 

- Már sírva mentem be a házasságkötő terembe. Az első meggondolatlan házasságom volt - mesélte 2020-ban Szulák Andrea Nyugi, köztünk marad című műsorában a Life TV-n. 

Stahl Judit lánya, Hanna

Stahl Judit Hannát 2004-ben szilveszterkor, 36 évesen hozta a világra. Bár kislányként sokszor láthattuk az édesanyja mellett szorgoskodni a konyhában, az utóbbi években csak nagyon ritkán állt kamera elé.

Oszd meg ezt a cikket!