DAEO FMMost szól:

Delhusa Gjon 10 éve imádja 44 évvel fiatalabb szerelmét: mégsem házasodnak össze Fannival

Delhusa Gjon életébe lassan tíz évvel ezelőtt kopogtatott be a szerelem, ekkor ismerte meg párját, Fannit. A közel egy évtizednyi eltelt idő és a kettősüket jellemző harmónia láttán felmerülhet a kérdés, tervezik-e az esküvőt.

Szerelmük sok próbát kiállt: a nagy korkülönbség miatt jó páran ellenezték a kapcsolatukat, többek között Fanni szülei is, akik kitagadták lányukat, miután hivatalossá vált, kivel alkot egy párt. 

Delhusa Gjon és párja esküvője

Közös történetük romantikusan indult. Fanni 16 éves volt, amikor 2008-ban a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban kiszúrta magának a zenészt, akinek rajongói levelet küldött. 

Delhusa Gjon és Fanni 2017-ben a Story-gálán jelentek meg először együtt nyilvánosan.
Delhusa Gjon és Fanni 2017-ben a Story-gálán jelentek meg először együtt nyilvánosan.
Fotó: Femina

Nem maradt el a válaszüzenet, ezután sokáig levélben kommunikáltak. Két évvel később Delhusa Gjon győri fellépésén találkoztak először személyesen, majd újabb esztendők teltek el úgy, hogy csupán leveleztek egymással.

A cikk az ajánló után folytatódik

Fanni az érettségije után kereste fel újból a hírességet, akit meg is látogatott Budapesten. A találkozó alatt kiderült, kölcsönös a vonzalom kettejük között, boldogságuk azóta töretlen. Az énekes sokat köszönhet kedvesének, azt vallja, Fanni mellett nyugodott meg. 

- Attól a szeretettől, odafigyeléstől, amit Fannitól kapok. Ha én kelek fel korábban, már készítem is neki a kakaót, ha ő, akkor ő főzi nekem a kávét. És reggelente mindig ott egy kis cédula, amire vagy rajzolunk, vagy írunk egymásnak: egy kerek, mosolygós fej, jó reggelt, legyen szép napod, szeretlek, a szerelmemnek… - mesélt a közös életükről Delhusa Gjon a Best magazinnak 2022 áprilisában.

nyeroparos ig 25.png
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

A nagy idill ellenére mégsem álltak oltár elé. Bár 2020-ban Delhusa gyűrűt húzott kedvese ujjára, az esküvőre mégsem került sor mindmáig.

- Nagy egyetértéssel arra jutottunk Fannival, hogy nem tervezünk előre semmit. A mindennapjainkat szeretnénk szerelemben, békességben megélni. Fanni örök fiatalon tart, az életbölcsességem pedig kitartásra, türelemre tanít.

Ernyey Béla felesége

Ernyey Béla nem véletlenül áll igazi gentleman hírében, kifogástalan stílusérzékével és arisztokratákra jellemző kifinomultságával kiérdemelte a címet. A romantikában is éppolyan úriember, mint az élet bármely más területén. Tenyerén hordja feleségét, Dórát, akivel immár 13 éve alkot egy párt.

Cover-fotó: RTL Klub/Nyerő páros

Oszd meg ezt a cikket!