DAEO FMMost szól:

Diana hercegnő testvérei ellenezték Harry és Meghan házasságát: emiatt akarták lebeszélni a herceget a frigyről

Tom Bower királyi család szakértő legújabb könyve, a Revenge: Meghan, Harry and the War between the Windsors tele van érdekes és izgalmas sztorikkal, amelyek még nem láttak napvilágot Harry hercegről és Meghan hercegnéről.

Az életrajzíró nyolcvan olyan emberrel készített interjút, akik jól ismerik a királyi családot és a sussexi házaspárt. Az egyik bennfentes lerántotta a leplet arról, hogyan viszonyultak Diana hercegnő testvérei Meghanhoz.

Diana hercegnő testvéreinek véleménye Meghanról

Harry herceg 2017-ben mutatta be választottját Diana testvéreinek, Jane-nek, Sarah-nak és Charlesnak. Rajtuk kívül a hercegnő legjobb barátnője, Julia Samuel is megismerhette közelebbről Meghant. 

Harry herceget 2021 júliusában örökítették meg Diana testvéreivel.
Harry herceget 2021 júliusában örökítették meg Diana testvéreivel.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

A herceg úgy gondolta, édesanyja szerettei biztosan látnak hasonlóságot Dianában és az amerikai színésznőben, azonban Harrynek nagyot kellett csalódnia.

- Senki sem értett egyet azzal, hogy kiszolgáltatott édesanyjában és barátnőjében bármi közös vonás lenne. Még kellemetlenebb volt számára, hogy azt gondolták, Meghan nem illene be a királyi családba - olvasható a könyvben.

Charles Spencer volt az, aki hangot adott az aggodalmaiknak, hiszen testvéreivel úgy látta, a színésznőnek semmi keresnivalója nincs a családban, és nem tudna beilleszkedni. Nem mellesleg Vilmos herceg is arra kérte nagybátyját, beszéljen Harryvel, hátha rá jobban hallgat. Köztudott, hogy Cambridge hercege mindent megtett annak érdekében, hogy lebeszélje öccsét az esküvőről.

GettyImages-1400840079
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

A három alkalommal is megnősült Charles Spencer figyelmeztette unokaöccsét, hogy ne siesse el a frigyet, de a tanácsa negatív reakciót váltott ki. Harryt viszont nyomasztotta, hogy mennyien ellenzik a frigyüket, úgy gondolta, nehéz dolguk lesz Meghan beilleszkedésével.

Nem a Spencer család és Vilmos herceg voltak az egyetlenek, akik nem támogatták az esküvőt, Meghan volt ügynöke, Gina Nelthorpe-Cowne sem örült az eljegyzésük hírének. A nő elmondta ügyfelének, ha a királyi családot választja, felejtse el, hogy a jövőben filmezéssel foglalkozhat. Végül Meghan így állította le ügynökét:

- Állj, maradj csendben! Nem akarok semmi negatív dolgot hallgatni. Ez most egy boldog időszak számunkra - fogalmazta.

Diana ezzel a ruhával vágott vissza Károlynak

Diana bosszúruhájaként vonult be a történelembe az a fekete mini, amelyet 1994. június 29-én a Vanity Fair magazin által rendezett Serpentine Galéria partiján viselt. Állítólag a kihívó szabás egyfajta visszavágás volt férjének.

Oszd meg ezt a cikket!