DAEO FMMost szól:

Egy légiutas-kísérő elárulta, kik a legidegesítőbb utasok

Az amerikai Kat Kamalani hat évig dolgozott légiutas-kísérőként és egy nemrég posztolt TikTok-videóban elárulta, kik voltak azok az utasok, akik a munkája során a leginkább idegesítették. Ha azt gondolnád, hogy Kamalani a síró babákra gondolt, akkor nagyon tévúton jársz… Elmondása szerint a személyzetet pont azok az emberek szokták rendkívül felbosszantani, akik a síró kisgyerekekre panaszkodnak.

@katkamalani

THIS 😡 i promise you, you wont win… just be a kind human and dont dont this @Dylan

♬ original sound – Kat Kamalani

Az egykori légiutas-kísérő és kétgyermekes anyuka szerint nincs rosszabb ezeknél a panaszkodó embereknél, ugyanis mind a szülőket, mind a személyzetet kellemetlen helyzetbe hozzák. „Esküszöm, semmi sem irritál minket légiutas-kísérőként jobban, mint amikor az emberek panaszkodnak egy síró baba miatt. Ne is kérd, hogy helyezzünk át másik ülésre. Hidd el, senki nem akarja jobban, hogy a baba abbahagyja a sírást, mint maga a szülő. Szóval ha utazol, vigyél magaddal zajszűrő fejhallgatót, vagy esetleg kérdezd meg a síró baba szüleit, hogy tudsz-e segíteni valamiben” – mondta Kat Kamalani a videóban.

A felvételt már több mint 1,4 millióan nézték meg, és kommentelők ezrei értettek egyet a légiutas-kísérővel.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Napi üzenet kedd – 2022. 11. 22.

Napi üzenet kedd – 2022. 11. 22.

Napi inspirációs rovatunk rövid motivációval ajándékoz meg minden reggel és lendületet ad az új nap kihívásaihoz. Hiszen minden nap új esély a sikerhez!

The post Egy légiutas-kísérő elárulta, kik a legidegesítőbb utasok first appeared on Marie Claire.

Oszd meg ezt a cikket!