DAEO FMMost szól:

Elképesztő, Oszvald Marika 70 évesen mit művelt: ez lett a vége

Oszvald Marika operetténekes-színésznőt nem kell félteni, mindig benne van egy kis mókában, gyakorlatilag minden őrültségre rávehető.

Így nem meglepő, hogy sikerült rábeszélni arra, próbálja ki a SUP-deszkázást a Balatonon a TV2 Mokka című reggeli műsorának kamerái előtt. 

Oszvald Marika kipróbálta a SUP-ot

A hetvenéves Oszvald Marika a Balaton partjára megérkezve azonnal egy lángosozó felé vette az irányt, ahol beszélgetés közben elfogyasztott egy sajtos-tejfölöst. Ezután fürdőruhát és strandruhát húzott, majd jöhetett a nap kihívása: a SUP-ozás. 

Oszvald Marika hetvenévesen tanult meg SUP-ozni.
Oszvald Marika hetvenévesen tanult meg SUP-ozni.
Fotó: TV2/Mokka

A színésznő eleinte nagyon bizonytalan volt a deszkán, ám végül egészen belejött a dologba. Még egy kis versenyzésre is igent mondott, ekkor történt egy aprócska „baleset”. 

Véletlenül vagy esetleg direkt borult a Balatonba?
Véletlenül vagy esetleg direkt borult a Balatonba?
Fotó: TV2/Mokka

Oszvald Marika beborult a vízbe a deszkáról, szerencsére azonban semmi baja nem esett, nevetve került elő a habok közül. 

Szandi édesanyja, Anna

Szandi és édesanyja, Anna biztosan sokszor hallották a mondást: "Nézd meg az anyját, vedd el a lányát!” Az énekesnő friss anya-lánya fotója alapján egyértelmű, kitől örökölte a bájos vonásokat és jó géneket: anyukája elképesztően fiatalos asszony.

Cover-fotó: Profimedia

Oszd meg ezt a cikket!