DAEO FMMost szól:

Élő adásban bosszankodott Nádai Anikó: elárulta, mi történt tegnap este

Vasárnap este, a beköltözéssel kezdetét vette a tizenegyedik Való Világ. A reality idén ünnepli indulásának huszadik évfordulóját. Az új évad rögtön izgalmasan indult, ugyanis nemcsak a szereplők bemutatkozását kapta fel a média, hanem az első éjjel történt szeretkezést is.

A Való Világ első összefoglalója a villalakók mellett egy technikai baki miatt is a figyelem középpontjába került. Nádai Anikó felkonferálta az egyik bejátszót, ám hiba csúszott a gépezetbe és csak a hang indult el, a kép viszont nem váltott a kisfilmre. A kamera végig Anikót mutatta, aki némán bosszankodott valami miatt, miközben a háttérben a villalakók voltak hallhatóak.

Az eset keltette hullámok elérték Anikót is, aki nemrég egy hosszú Instagram-posztban reagált a történtekre.

Vicces volt ma reggel amikor felébredtem, és azzal szembesültem, hogy szinte MÉM lettem a Tiktokon és mindenki arról beszél, hogy vajon mi történhetett tegnap este. Na jó... először annyira nem nevettem, de örülök, hogy nagyobb a műsor visszhangja mint a VB-nek

– kezdi a posztját a műsorvezető.

"Viccet félrtéve, adódott egy kis technikai probléma, természetesen nem ez volt az első, sem az utolsó ilyen, ez az élő adás varázsa. Nem a villalakókra haragudtam és még csak nem is a munkatársaimra, egyszerűen csak a helyzetre, hiszen maximalista vagyok, aki igyekszik mindenből a legjobbat kihozni. Reméljük legközelebb menni fog és nem tréfál meg minket a technika ördöge."

Oszd meg ezt a cikket!