DAEO FMMost szól:

Fásy Zsüli 43 kilót fogyott: ilyen dögös ruhába bújt a Mokkában

Fásy Ádám lánya, Fásy Zsüli mindössze két és fél éves volt, amikor befutott édesapjához a színpadra, így ismerte meg az ország. Apa és lánya ezután rendszeresen lépett fel együtt élőben és a tévében. 

Az immár 24 éves nő manapság már sokkal kevesebbet szerepel, a háttérben tevékenykedik, ő vágja a Fásy Mulató fellépéseiről készült videókat, segédkezik a szépségversenyek és a Zenebutik csatornán futó műsorok szervezésében. 

Fásy Zsüli lefogyott

Fásy Zsülit sokáig duci kislányként ismerte az ország, majd négy évvel ezelőtt drasztikusan változtatott az életmódján. Elhagyta a kenyeret, a cukros üdítőket, számolta a kalóriákat, illetve igyekezett minél többet mozogni. Az eredmény nem maradt el, két év alatt 43 kilót fogyott, jelenlegi súlyát immár két éve könnyedén tartja. 

Fásy Zsüli nagy fogyása előtt és után.
Fásy Zsüli nagy fogyása előtt és után.
Fotó: TV2/Mokka

Arról milyen remek formában van, a TV2 Mokka című műsorának nézői a saját szemükkel is meggyőződhettek. A műsorvezetőknek, Iszak Esztinek és Váczi Gergőnek Fásy Zsüli elmondta, az utóbbi időben már személyi edző segítségével tartja formában magát. 

- Egy fokozatos életmódváltásnak köszönhetően szabadultam meg ettől a súlyfeleslegtől. Szerencsére két éve ezt tartom. Ennek nagyon örülök és büszke is vagyok magamra. Aztán jött egy újabb fordulópont vagy egy újabb lépcsőfok, amikor elkezdtem edzőterembe járni. Előtte otthon ellipszis-trénereztem. Volt külső motivációm, volt egy barátom, akivel közösen elkezdtünk személyi edzőhöz járni. Így sokkal könnyebb volt – mesélte az adásban Fásy Zsüli, akit Váczi Gergő nagyon megdicsért. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Olvastam, hogy ettől függetlenül talán picit az önbizalomhiány még mindig megvan benned. De hogy egy önbizalomlöketet adjak: gyönyörű vagy! Tényleg, ahogy bejöttél! Nyugodtan, bátran járhatsz ezekben a testre feszülős ruhákban! – bókolt a műsorvezető.

Ilyen csinos volt a műsorban Fásy Zsüliett.
Ilyen csinos volt a műsorban Fásy Zsüliett.
Fotó: TV2/Mokka

Fásy Zsüli ma már nem fél attól, hogy visszahízik, pontosan érzi, miből mennyit ehet, és nem is kíván többet. A családja ráadásul mindenben támogatja, édesapja egészséges ételeket főz, ezek kerülnek az asztalra. 

Fásy Ádám felesége ilyen csinos

1991-ben ismerkedett meg az akkor mindössze 19 esztendős Marikával. A köztük lévő kereken húsz év korkülönbség miatt sokan azt jósolták, kapcsolatuk nem lesz több futó kalandnál. Nem lett igazuk: egy évvel később, 1992. augusztus 15-én egybekeltek, és azóta is a legnagyobb harmóniában élnek.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Oszd meg ezt a cikket!