DAEO FMMost szól:

Felismered az RTL Klub híres dokiját? Dr. Tóth 53 éves korára ennyit változott

A sármos dr. Tóth Tamást 2014-ben ismerhették meg a nézők, akkor kezdte „rendelését” az RTL Klub képernyőjén. 

A nevével fémjelzett Dr. Tóth című talk-show által a közönség hétköznapi betegségekről, az emberi test működéséről tanulhatott délutánonként. 

Dr. Tóth Tamás 2022-ben

Dr. Tóth Tamás műsorát annak idején az amerikai The Dr. Oz Show mintájára készítették el, nagy hangsúly került arra, hogyan előzhetők és ismerhetők meg bizonyos betegségek, de terítékre került az egészséges életmód is. A női nézők azóta sem felejtették el őt, a jóképű doki a hölgyek kedvencévé vált.

Az RTL Klub Dr. Tóth című műsora 2014-ben indult.
Az RTL Klub Dr. Tóth című műsora 2014-ben indult.
Fotó: RTL Klub/Kovács Tamás

- Ami engem ebben megérint, az természetesen a szakmai része, ami viszont nehezebb benne, az a műsorvezetői feladat. Persze a szakmai rész is kihívás, mert nagyon széles spektrumon kell mozogni. Itt több száz téma merül fel, amit érthetően el kell magyaráznom. Nyilván nem akadémiai székfoglalót kell tartani, de érteni kell mindenhez. Azért jó, hogy orvosként vagyok itt, mert nyilván a különböző témáknál magabiztosabban tudok a szakmai felkészültségemre támaszkodni, és így hitelesebb is a tanácsadás, mint ha laikus műsorvezető lennék - nyilatkozta 2014-ben a Patika Magazinnak dr. Tóth Tamás a show-ról. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A sztárdoki a műsort követő években egy kicsit eltűnt a kíváncsi szemek elől, obezitológusként segített lefogyni az addig hiába próbálkozó túlsúlyos pácienseinek. Néha azonban megjelenik egy-egy tévéműsorban, május végén a Life TV Ébredj velünk! című műsorában tűnt fel.

Dr. Tóth még mindig nagyon sármos.
Dr. Tóth még mindig nagyon sármos.
Fotó: Life TV/Ébredj velünk!

A most 53 éves dr. Tóth Tamás szinte alig változott, bár haja megőszült egy kissé, de ettől csak sármosabbnak tűnik. A műsorban a fogyókúra buktatóiról volt szó, a szakember elmondta, az édesség fogyasztását muszáj szabályozni, a szénhidrátban gazdag ételeket semmiképpen sem szabad túlfogyasztani. 

Malek Miklós így néz ki most

Ma a rajongói leginkább az Instagram-oldalán keresztül kaphatnak bepillantást a mindennapjaiba. Friss képein jól látszik, sokat változott az elmúlt 11 esztendőben, a haja már deresedik, ami csak még sármosabbá teszi. Nem ő az egyetlen a mentorok közül, aki másképp fest napjainkban, mint annak idején. Képes összeállításunkban mutatjuk az X-Faktor ítészeinek akkor és most fotóit.

Oszd meg ezt a cikket!