DAEO FMMost szól:

Friss fotókon Zsófia grófné és Erzsébet királynő fiának lánya: Louise már 18 éves

Erzsébet királynő legkisebb fia, Edward 1999. június 19-én vette feleségül Sophie Rhys-Jonest, az egyik PR-ügynökség vezetőjét. Az esküvőjük után Wessex grófja és grófnéja lettek, két gyermekük született, lányuk, Louise 2004 novemberében, fiuk, Jakab 2007 decemberében látta meg a napvilágot.

Zsófia grófné lánya, Louise

Gyerekeik közül Louise az, akit a brit média Erzsébet királynő kedvenc unokájaként emleget, az Evening Standard egy királyi forrásra hivatkozta megírta a lányról, hogy kiegyensúlyozott, fegyelmezett és nagyon kedves személyiség, az uralkodónő a fiatalkori énjét látja benne.

Elhunyt nagyapjára, Fülöpre is hasonlít, Edinburgh néhai hercege, miután abbahagyta a lovaspólózást, lovaskocsihajtó lett belőle, utóbbi hobbiját ma már Louise gyakorolja, aki a brit hajtóbajnokságon is részt vett idén.

Jelenleg a trónöröklési sorrendben a 14. helyen áll, így nem valószínű, hogy valaha is a fejére kerül a korona. Gyerekkorában ritkán állt a nyilvánosság elé, egyedül a Trooping The Colour rendezvényeken állt ki a Buckingham-palota erkélyére, illetve ő volt Vilmos herceg és Katalin hercegné egyik koszorúslánya.

Érdekesség, hogy koraszülött volt, emiatt szemtengelyferdüléssel jött a világra, de ma már tökéletes a látása. Nagyon művelt lány, Ascotban tanult a St. Mary's Iskolában kitűnő eredménnyel, egyelőre nem tudni, hogy megy-e az ősszel egyetemre, vagy sem. A brit tinédzsereknél jellemző, hogy miután elvégezték a középiskolát, halasztanak egy évet, és csak utána mennek egyetemre. Az egyéves szabadidejük alatt utazgatnak, új hobbikat keresnek, felfedezik önmagukat.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Lady Louise Windsor.

Oszd meg ezt a cikket!