DAEO FMMost szól:

Friss hírek Bodrogi Gyula állapotáról: élő adásban üzent az érte aggódóknak

Bodrogi Gulya májusban végén került kórházba: miután egyik hajnalban fulladozott, nem kapott levegőt a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára szállították. Kiderült, bevizesedett a tüdeje. Leszívták a vizet, és az intenzív osztályon ápolták, majd otthonában lábadozott. 

Július végén arról szóltak a hírek, hogy fellép a Szenes-emlékesten Győrben, ám végül úgy döntött, a július 30-i rendezvényre nem vállalja a kétórás utat.

Bodrogi Gyula állapota

A 88 éves színészlegenda már jobban van, a Reggeliben azt mondta, a lépcsőt is használta, hogy bejusson a stúdióba.  Köszönetet mondott a sok kedves üzenetért, és elárulta, volt olyan pillanat, amikor azt mondta magának, hogy érdemes betegnek lenni, olyan sokan aggódtak érte.

- Van abban valami gyógyszer, valahol ott érinti az embert, az a sok szeretet, ami segít meggyógyulni, különösen, ha van mellette egy-két zseniális orvos.

bodrogi-gyula
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Egyik egészségügyi problémát követte a másik, de most már olyan állapotban van, hogy akár színpadra is állhat. 

Addig szeretnék élni, amíg meg nem halok, de addig élni szeretnék

- viccelődött. 

A vadászatról sem mondott le, a tervei szerint az őt megmentő Merkely Bélával augusztus 10-én Tiszacsegére utazik meglátogatni Nagy Sándor barátját. 

Bodrogi Gyula unokája

A színész lányunokájáról nagyon hamar kiderült, van jövője a színpadon: a 18 éves Bodrogi Enikő örökölte a tehetséget, gyönyörű énekhangját pedig már a közönség is ismerheti.

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Oszd meg ezt a cikket!