DAEO FMMost szól:

Halálos fenyegetéseket kap a Schobert-botrányt kirobbantó híresség: felfordult az élete

Bő egy hete Schobert Norbi és családja nevével, valamint Béres Alexandráéval van tele a hazai bulvársajtó. 

Utóbbit vádolták meg azzal, hogy ő áll a közel 40 ezer követővel rendelkező Facebook-oldal, A nagy Norbiréka biznisz mögött, ahol már nyolc éve gyalázzák a Schobert családot.

Király Dávid Izmael a rendőrségre ment

A botrány kirobbantó Király Dávid Izmael állítja, konkrét bizonyítékai vannak arra, amit állít. A tiktoker nevét 2021-ben ismerte meg az egész ország, amikor készített Lionel Messi nevében egy profilt, focis mémvideóival pedig hárommilliónál is több követőt szerzett, mert mindenki azt hitte, a világhírű futballista áll az oldal mögött.

schobert-norbi
Fotó: Profimedia

Schobert Norbiék, majd Béres Alexandra is a rendőrséghez fordult, mind szeretnék tudni, ki és miért akarja bemocskolni a nevüket. Király Dávid Izmael is a rendőrség segítségét kérte, mert az említett csoport tagjai fenyegetik, és állítása szerint anyagi kárt okoznak neki. 

- Nem tudok egy plázába elmenni, mert észreveszem, hogy levideóznak, beszólogatnak.

A cégem adatait kiderítették, a csoportba betették az édesanyám lakcímét, nekem durva és halálos fenyegetéseket küldenek.

kiraly-david-izmael
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- A vállalkozásomat megpróbálják tönkretenni, a hivatalos Instagram-oldalamat letiltatták, azt nagy nehezen vissza tudtam szerezni, de így is

több szponzor megszakította velem a kapcsolatot, mert nem akarnak részt venni a balhéban.

- Pszichológushoz kellett mennem, mert úgy érzem, hogy félek kimenni már az utcára, szóval totális káosz jelenleg minden, de nem adom fel! - mondta a Borsnak hozzátéve, hogy mindenképp végigviszi az ügyet.

Schobert Norbi első felesége

Bármilyen meglepő, Schobert Norbinak már volt egy felesége Rubint Réka előtt. Ezt a fitneszguru a Pimasz úr Ottalszik című műsorban árulta el, ahol képeket is mutatott. Abban az időben házasodott meg először, amikor még rendőrként dolgozott. 

Oszd meg ezt a cikket!