DAEO FMMost szól:

Jaksity Kata miniruhában lépett a vörös szőnyegre: az 50 éves sztár vonzotta a tekinteteket

Jaksity Kata miniruhában tündökölt a vörös szőnyegen. Ő is egyike volt azon sztároknak, akik tiszteletüket tették az Elvis című film premiervetítésén: minden tekintet rászegeződött, amikor a fotósok elé lépett a rövid, levendulaszínű kreációban.

A combközépig érő fazon megmutatta, milyen hosszú, vékony lábai vannak az ötvenéves tévésnek. Fonott, a ruhája színéhez passzoló magas sarkú szandált húzott, ami elegánssá varázsolta az összhatást. 

Jaksity Kata miniruhában

Karcsú alakja láttán egy pillanatig sem csodálkozunk azon, hogy pályafutását modellként kezdte. A főiskolás évei alatt Náray Tamással dolgozott együtt, majd a tervező cégének lett a marketingigazgatója. 

jaksity kata
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ugyan a mai napig gondos odafigyeléssel tartja fitten az alakját, sosem volt híve a szigorú diétáknak, és már manökenként sem számolta a kalóriákat.

- Én inkább abban hiszek, hogy a szervezetünk tudja, miből mennyit kell bevinnünk, illetve jelez, milyen vitaminokból vagy ásványi anyagokból nem fogyasztunk eleget - mondta el a Wellness Cafénak a Segíts okosan! program sajtótájékoztatóján 2011-ben.

Az egészséges életmódnak köszönhetően fantasztikus formában van. Tökéletes alakjához passzolnak a minik, amelyeket előszeretettel visel. Februárban a Halál a Níluson című film premierjére is egy dögös darabban ment.

jaksity kata 2
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Jaksity Kata lánya

Jaksity Kata 2014 nyarán hozta világra legkisebb gyermekét. Jázminon már kis korában látszott, épp olyan, mint az édesanyja. Igazi energiabomba, aki imád szerepelni, táncol és énekel, valamint a kamerák kereszttüzében sem jön zavarba.

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Oszd meg ezt a cikket!