DAEO FMMost szól:

Johnny Deppről kínos dolgot hoztak nyilvánosságra Amber Heard ügyvédei: a férfiasságára tettek megjegyzést

Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere szinte egész tavasszal ellopta a show-t. A Karib-tenger kalózai sztárja azért perelte be 50 millió dollárra exét, mert Heard 2018-ban egy véleménycikkében úgy fogalmazott magáról, hogy ő is családon belüli erőszak túlélője. Hiába nem említette az írásában a színész nevét, mindenki tudta, hogy rá gondolt.

Végül júniusban hirdettek ítéletet: a színésznőt bűnösnek találták az összes vádpontban. Szándékosan ejtett csorbát volt férje jó hírnevén, összesen 10 millió dollárt kell fizetnie exének. Heard vádjait nem találták bizonyítottnak, egyedül csak abban adtak neki igazat az esküdtek, hogy Depp ügyvédje rágalmazta őt egy cikkben. Ezért 2 millió dollár üti a markát. A Page Six hozzájutott egy olyan bírósági dokumentumhoz, amit eddig nem hoztak nyilvánosságra, nos, elég kellemetlen dolgot állítottak benne Deppről.

Johnny Deppnek állítólag problémája van a férfiasságával

A színésznő jogi csapata még március 28-án nyújtott be egy beadványt, amelyben azzal érveltek, hogy Depp azért volt erőszakos Amber Hearddel, mert valójában erekciós problémái vannak.

GettyImages-504216186
Fotó: Jason Merritt/TERM / Getty Images Hungary

A dokumentumban taglalták, hogy Depp inkább nem fedi fel merevedési zavarával kapcsolatos állapotát, ez azonban egyértelműen releváns a szexuális erőszak szempontjából. Amber Heard korábban azt állította, hogy egy üvegpalackkal hatolt belé a színész, de ezt a színész tagadta. Állítása szerint sosem zaklatta szexuálisan volt nejét.

A bírósági dokumentumok szerint az állítólagos incidens Ausztráliában történt, a házasságuk után egy hónappal. Ugyanekkor történt az a balhéjuk is, amikor Heard egy vodkásüveget vágott hozzá Depphez, az incidens következtében a színész ujjából egy darab is leesett.

GettyImages-1399595904
Fotó: Kevin Dietsch / Getty Images Hungary

Az iratokból az is kiderült, hogy a szexuális zaklatással vádolt Marilyn Manson és a legendás színész milyen sms-eket váltottak egymással. A rocksztár azt állította, hogy az ő neje Amber szakasztott mása, erre Depp így reagált:

- Sokat olvastam erről és a szociopata viselkedésről, ez ki***zottul így van, testvérem. Az exk***ámra minden szó igaz.

Jó barátság kötötte össze a két férfit, Heard ügyvédei szerint azonban előfordult, hogy nem mondtak nemet a hedonista életmódnak, például több alkalommal kábítószereztek együtt.

Már kereste az amerikai lap a színész csapatát, hogy reagáljanak valamit az új hírekre, de egyelőre nem válaszoltak.

Amber Heard otthona

Képes összeállításunkban megnézheted Amber Heard otthonát.

Oszd meg ezt a cikket!