DAEO FMMost szól:

Károly herceg felkapta a vizet: 10 perc után emiatt hagyta faképnél Harry-t

A tervek szerint Harry herceg memoárja már ebben az évben a boltok polcaira kerül, pontos megjelenési dátum még nincs, azonban november és december között szeretnék kiadni.

A királyi család már tűkön ül, hogy a kezükbe kerüljön a Harry életéről szóló kiadvány, ugyanis félnek, hogy a herceg csak még inkább befeketíti a nevüket, pont a könyv miatt alakult ki egy vita a trónörökös és kisebbik fia között, írta meg a Daily Express.

Károly herceg és Harry herceg vitája

Az írás folyamata befejeződött, Harry munkáját JR Moehringer újságíró segítette, a kézirat minden jogi eljáráson átesett, jelenleg a megjelenés pontos dátumán megy az egyezkedés. Bár még meg sem jelent a memoár, előzetesen már okozott családi vitákat.

GettyImages-476470076
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

2022 áprilisában Harry herceg és Meghan hercegné Hollandiában vettek részt az Invictus Gamesen, mielőtt az Egyesült Államokból az európai országba utaztak volna, tettek egy rövid kitérőt Angliába. Windsorban nem csak Erzsébet királynőt látogatták meg, Károly herceggel is találkoztak. A trónörökös még külön tárgyalt is a fiával, ám ez a beszélgetés nem hozott túl sok pozitív eredményt, sőt, Károly inkább felkapta a vizet gyereke viselkedésén.

- Károly szeretett volna vele egy szemtől szembeni beszélgetést, de végül ez elég rövid találkozásra sikeredett. Egy nagyon jó forrásom szerint Harry herceg nem volt hajlandó semmit sem részletezni Károly hercegnek a hamarosan megjelenő memoárjával kapcsolatban - idézte a brit lap Neil Sean, a királyi család szakértőjének szavait.

GettyImages-632495778
Fotó: Anwar Hussein / Getty Images Hungary

Mindössze tíz percig tudtak beszélni, végül Károly úgy döntött, nincs értelme a herceggel tovább társalognia, mert úgysem tud kihúzni belőle semmit sem.

Sokan attól tartanak, hogy Harry bemocskolja mostohaanyja nevét, ugyanis nincsenek túl jó viszonyban, főleg azután mérgesedett el a kapcsolatuk, miután a hercegné azzal viccelődött, milyen érdekes lenne, ha a herceg és Meghan gyereke vörös hajú, afrofrizurás gyerek lenne.

Kamilla hercegné régóta azon dolgozott, hogy az emberek pozitívabban ítéljék meg, mára a britek szemében sokkal elfogadottabb, mint a '90-es vagy a 2000-es években. Sőt, miután idén februárban Erzsébet királynő bejelentette, hogy Kamilla hivatalosan is királyné lesz, csak még nagyobb rajongótáborra tett szert.

Az eredeti tervek szerint Károly második felesége csak a Princess Consort címet kapta volna meg, miután a trónörökös fejére kerül a korona, végül a Queen Consort cím lesz mégis az övé. Eleinte Kamilla nem akart királyné lenni Diana hercegnő emlékére való tekintettel. 

Harry és Meghan otthona

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Sussex hercegének és hercegnéjének álomotthona.

Oszd meg ezt a cikket!