DAEO FMMost szól:

Katalin hercegné sortban lépett a nyilvánosság elé: csak ritkán láthatjuk ilyen öltözékben

Katalin hercegné vasárnap Plymouth városába utazott, hogy együtt vitorlázzon az 1851 Trust alapítvány tagjaival és a The Great Britain SailGP csapatával.

Természetesen a hercegné az alkalomhoz illően öltözött, azonban ritka, ha rövidnadrágban lép a nyilvánosság elé.

Katalin hercegné sortban

Katalin egy sötétkék, csíkos pulóverben és egy hófehér sortban jelent meg az eseményen. A szettjéhez egy egyszerű, fehér tornacipőt viselt.

GettyImages-1412027877
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Az 1851 Trust célja az, hogy készségekkel és ismeretekkel ruházza fel a fiatalokat az éghajlattudomány megértéséhez, és arra ösztönözze őket, hogy a természet, az emberek, az óceánok és a bolygó védelmében pozitív módon cselekedjenek. Cambridge hercege az elmúlt időszakban sűrűn hívta fel a figyelmet a klímaváltozás veszélyeire, így nem véletlen, hogy felesége is szívügyének tartja ezt a témakört.

Katalin ezen a napon kisgyerekekkel is találkozott, akikkel együtt megismerkedett a tengeri fűvel, amely fontos szerepet játszik az éghajlatváltozás okozta károk elleni küzdelemben. Ezután csatlakozott a Great Britain SailGP csapatához, hogy egy barátságos küzdelemben részt vegyenek az új-zélandi csapat ellen.

Neki van a legszebb mosolya a királyi családban

Képes összeállításunkból megtudhatod, hogyan alakult a legszebb királyi mosolyok rangsorának első öt helye! 

Oszd meg ezt a cikket!