DAEO FMMost szól:

Kiderült, Stohl Andrásnak milyen a viszonya az exeivel: 3 nőtől született 5 gyereke

Stohl András június 22-én ötödszörre lett apa. A színész büszke arra, hogy három nagyobb lánya és a kisfia hatalmas szeretettel fogadták Bella Juliannát. 

Nem csak ez tölti el örömmel, hanem az is, hogy az exeivel is jóban van, mindegyik gyermeke édesanyjával jó kapcsolatot ápol. 

Stohl András feleségei

Stohl András 1992-ben vette feleségül Tordai Évát, és még ebben az évben világra jött Luca lányuk, aki idén októberben lesz kereken harmincéves. A színésznek első házasságában még egy lánya született, Rebeka, aki ma már 25 éves. A házaspár 2003-ban a különválás mellett döntött.

A színész ezt követően megismerkedett a Nemzeti Színház tánckarában táncoló Ancsikával, aki 2008 szeptemberében egy kislánnyal ajándékozta meg. Kitartott a színész mellett akkor is, amikor az börtönbüntetését töltötte. 2014 júniusában megszületett a kisfiuk, a kis András. 2016 decemberében derült ki, hogy az élettársával szakítottak. Megpróbálták megmenteni a kapcsolatukat, egy évig pszichológushoz is jártak, de végül úgy döntöttek, a színész elköltözik a közös otthonból.

A cikk az ajánló után folytatódik

Stohl András 2015-ben munkája révén ismerte meg Vicát, aki a Centrál Színház büféjét vezette, amikor először találkoztak. 2016 óta együtt is élnek. A színész 2018 karácsonyán eljegyezte 19 évvel fiatalabb szerelmét, az esküvőt 2020 júliusában tartották. Első közös gyermekük július 22-én született meg. A színész megtapasztalhatta, milyen fiatalon, a húszas éveiben apának lenni, majd negyvenesként és 55 évesen. 

- 25 évesen gyerek még az ember, most már majdnem nagypapaként az ember rutinos - viccelődött a keddi Mokkában

stohl-andras3
Fotó: TV2/Mokka

Az is más, hogy a négy másik gyerek hogyan fogadta: olyan baromi jó érzés rácsodálkozni, ahogy a nagylányok viszonyulnak a kicsihez, vagy Franciska 14 évesen. Micsoda szeretet van a szemében, ahogy nézi! Milyen elképesztő, ahogy egy nőnemű ránéz egy kisbabára, és mennyire más, ahogy kis Bandi. Ő azt hitte, kisfiú lesz, és ő focizni akart vele. 

Stohl András annak is nagyon örül, hogy a patchworkcsaládja jól működik, az exeivel is remekül kijön. 

- Tényleg fantasztikus, ahogy az ember végignézi az orgonasípot, és együtt van az egész család. Az meg még jobb, ha esetleg az anyukák is ott vannak. Nekünk ez is megvan hál’ istennek! A nagycsalád is össze tud gyűlni Évástól, Ancsistól, Vicástól és az összes gyerekestül. 

Stohl András lányával és volt feleségével

"Sok elvált szülő soha többet nem is beszél egymással a válás után, csak ha nagyon muszáj. Mi nem ezt az utat választottuk. Éva az esküvőnkön is ott volt, és ugyanúgy örült a Vicával való boldogságomnak, mint mindenki más."

Cover-fotó: TV2

Oszd meg ezt a cikket!