DAEO FMMost szól:

Kiszúrod a pandák közt rejtőző focilabdát 13 másodperc alatt?

A magyar származású Dudolf (vagyis Dudás Gergely) már világszerte híres trükkös képrejtvényeiről és őrjítő optikai illúzióiról. Az alábbi képen a nagyon is aktuális foci-témát ötvözte a tőle megszokott cuki állatokkal: egy rakás (fekete-fehér) panda között kell felfedeznünk a gondosan elbújtatott (és persze szintén fekete-fehér) focilabdát. A nehezítés pedig, hogy ennél az optikai illúziónál csupán 13 másodpercünk van erre.

Jó megfigyelőképesség, villámgyors észjárás, frissesség, kitartás és szisztematikus gondolkodás kell hozzá, hogy megtaláljuk a labdát. Persze az is jó megoldás lehet, ha intuícióinkat követjük,  és hagyjuk tekintetünket ösztönösen pásztázni a képet.

Mutatjuk is a rajzot, te pedig indítsd az órát!

optikai-illuzio-panda-focilabda-dudolf

Sikerült megtalálni az elrejtett labdát? Ha nem, ne aggódj – csak görgess lejjebb és máris mutatjuk a cseles optikai illúzió megfejtését!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

optikai-illuzio-panda-focilabda-dudolf

Ha ezúttal nem jött össze a dolog, teszteld magadat ezzel a másik népszerű optikai illúzióval – de vigyázz, itt csupán 10 másodperced van megtalálni az elrejtett molylepkét.

Olvass tovább!

Napi üzenet kedd – 2022. 11. 22.

Napi üzenet kedd – 2022. 11. 22.

Napi inspirációs rovatunk rövid motivációval ajándékoz meg minden reggel és lendületet ad az új nap kihívásaihoz. Hiszen minden nap új esély a sikerhez!

The post Kiszúrod a pandák közt rejtőző focilabdát 13 másodperc alatt? first appeared on Marie Claire.

Oszd meg ezt a cikket!