DAEO FMMost szól:

Kunovics Katinka a Romantic énekesnőjeként lett ismert: most ez a civil munkája

A Romantic együttest 2000-ben ismerte és szerette meg az ország, a háromfős csapatot Gáspár Győző, Völgyi Zsuzsi, valamint Kunovics Katinka alkotta. Megalakulásuk évében Enrique Iglesias előzenekaraként léptek színpadra Budapesten a Petőfi Csarnokban. 

A trió 2006-ban bomlott fel, a Győzike Show miatt az énekesnők Győzike nélkül szerették volna folytatni. 2015-ben álltak össze ismét, ekkorra Kunovics Katinka már édesanya volt, gyermeke, Katika egy évvel korábban született. 

Kunovics Katinka tanár lett

A 44 éves Kunovics Katinka húszévesen még el sem tudta volna képzelni, hogy valaha azt a hivatást választja, amit most imád: magánének- és -zongoratanárnőként dolgozik. 

A Romantic sztárja énekelni és zongorázni tanítja a gyerekeket.
A Romantic sztárja énekelni és zongorázni tanítja a gyerekeket.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Imádok tanítani. Azt gondolom, hogy vannak az embernek életszakaszai, amikre megérik. Húszévesen el nem tudtam volna képzelni, hogy tanítok. Aztán megszületett a kislányom, ez az emberbe hoz egy olyan türelmet a gyerekek iránt, amit csak a meglévő gyerekkel tud az ember kialakítani. Úgyhogy imádom ezt csinálni - mesélte az RTL Klub Reggeli című műsorában.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A magántanárság pedig úgy jött, hogy ahol tanítottam, az nagyon régiófüggő volt. És szeretnék egy kicsit közelebb kerülni ahhoz  a régióhoz, ahol lakom - árulta el. 

Nem ez a sztár egyetlen munkája, az elmúlt években gyakran utazott el, hogy turistahajókon szórakoztassa az utasokat nagyszerű hangjával. Mivel azonban kislánya nagyon igényli a jelenlétét, és hiányoznak egymásnak, egyre ritkábban mond igent ezekre a felkérésekre. 

Völgyi Zsuzsi kislánya, Glória

A kislány igazi eleven gyerek, aki a stúdió minden zugát fel akarta fedezni. Az összes dekorációs elemet végigpásztázta, sőt a bárány alakú dizájnkiegészítőkre még cukin fel is pattant.

Oszd meg ezt a cikket!