DAEO FMMost szól:

Kylie Minogue titokban randizott színészkollégájával: emiatt nem fedhették fel a kapcsolatukat

Bár Kylie Minogue főleg énekesnőként ért el szép sikereket, karrierjét gyerekszínészként kezdte, ausztrál szappanoperákban tűnt fel, 1986-ban megkapta az egyik legnépszerűbb sorozat, a Neighbours szerepét, amelyben Charlene karakterét játszotta.

A munkálatok alatt szeretett bele kollégájába, Jason Donovanbe, ám a szerelmüket titokban kellett tartaniuk, írta meg a Daily Mirror.

Kylie Minogue és Jason Donovan kapcsolata

A két fiatal karaktere, Charlene és Scott szerelmesek voltak egymásba, azt az epizódot, amelyben az esküvőjük volt, csak az Egyesült Királyságban 20 millióan nézték. Minogue és Donovan között nagyon erős volt a kémia, és hiába álltak le a kamerák egy-egy kemény forgatási nap után, a kettőjük között lévő vonzalom nem vált semmivé.

GettyImages-1217301143
Fotó: Impressions / Getty Images Hungary

Minogue volt az, aki kezdeményezett, ugyanis odáig volt színészkollégájáért, nem tudta, hogy vajon tetszik-e a színésznek, így egy közös barátjukat kérte meg, hogy ezt derítse ki, végül Donovannek is tetszett a szőke hajú, kék szemű szépség.

Korábbról már ismerték egymást, mielőtt 1986-ban együtt dolgoztak volna a Neighboursban. 1980-ban kiskamaszokként találkoztak a Skyways című sorozat forgatásán. Akkor egy testvérpárt játszottak, még fiatalok, 12 esztendősek voltak.

A forgatások alatt járni kezdtek, nem csoda, hogy a kémia is szembetűnő volt a készítők számára. Minogue eredetileg 13 hétre szerződött a sorozathoz, de annyira imádták kettejüket a nézők, hogy végül nem írták ki a karakterét. Bár együtt jártak, mégsem mondhatták el ezt a nyilvánosságnak, hivatalosan azt kellett nyilatkozniuk, hogy egyedülállóak. A producerek kényszerítették titkolózásra őket.

profimedia-0148789279
Fotó: Profimedia

Ennek a fő oka az volt, hogy ne zavarják össze a Neighbours rajongóit. A sorozatot követő emberek szemében ők nem Kylie Minogue és Jason Donovan voltak, hanem Charlene és Scott. Így ha meglátták volna őket nyilvánosan, például egy kisboltban veszekedni, az visszás érzéseket váltott volna ki az emberekből.

A másik ok a karrierjük megvédése volt, Donovan a '80-as évek első számú tinisztárja volt Ausztráliában, szinte minden lány arról ábrándozott, hogy egy napon feleségül mennek hozzá. Ha viszont kiderült volna róla, hogy komoly kapcsolatban él, ez ártott volna a megítélésének, és valószínűleg a női fanatikusok is elpártoltak volna tőle. Ha Minogue-ról derült volna ki, hogy Ausztrália szívtiprójával jár, ártott volna a karrierjének, és megnövekedett volna az őt irigylők száma.

- Kicsit bizarr volt, mert mindenki tudta, hogy együtt vannak. Folyton fogták egymás kezét, és a kocsiban csókolóztak. Kylie teljesen beleélte magát, emlékszem, Jason mesélte róla, mennyire lelkes és odaadó. Viszont hozzátette, hogy még fiatal, és élvezni akarja az életét. Elkerülhetetlen volt a szakításuk - nyilatkozta egy bennfentes, aki velük dolgozott.

Végül 1989-ben szakítottak, Kylie volt az, aki kimondta, hogy vége van. Donovan számára fájdalmas volt, hogy kitette a szűrét az énekesnő, évekig nem tudta feldolgozni, hogy nincsenek együtt. Ettől függetlenül ma már jó viszonyban vannak, sőt, idén újra a karaktereik bőrébe bújhattak.

Sztárok, akik a forgatáson szerettek egymásba

Mutatjuk, kik azok a sztárpárok, akik a forgatási munkálatok alatt találtak egymásra. 

Oszd meg ezt a cikket!