DAEO FMMost szól:

Lassan 11 éve, hogy egy argentin táncos tévéműsor élő adásában totál meztelenre vetkőzött az egyik versenyző

A Dancing with the Stars argentin verziójában – aminek ott Bailando por un Sueño volt a címe – egy kicsit komolyabban nyomták, mint nálunk. Előre szólunk: még most vedd be a vérnyomáscsökkentőt, mert ez a mutatvány nagyon durva lesz!

Egészen 2011. október 3-ig kell visszamennünk az időben, amikor a show hétfői adásában a jól ismert argentin celeb-táncos-modell, az akkor 23 éves Cinthia Fernandez és partnere, Marcelo Tinelli megjelentek a színpadon, hogy előadják a betanult koreográfiát. Mindketten az ókori római divatot idéző öltözékben voltak, ami nagyon gyorsan elkezdett róluk lehullani, amint felcsendült Beyoncé és Shakira közös, Beautiful Liar című száma.

Ami a következő szűk két percben történt, színtiszta tévétörténelem. Nem szaporítjuk tovább a szót, inkább mutatjuk, mert ezt látnod kell!

Nem tudni, hogy a show házigazdája tudta-e, mi következik, de úgy tűnik, mintha a bugyi levétele után az ebbű' baj lesz érzése bujkálna az arcán. Mivel korábban a műsor közönsége még nem láthatott ehhez hasonlót, érthető, hogy hirtelen még a zsűri tagjai sem találták a szavakat. Később még maga Cinthia is bocsánatot kért a sokkoló koreográfia miatt a Twitteren, ami végül világszerte ismertté tette a nevét.

A YouTube sokáig törölgette az adás felvételét a platformról, de ma már nem küzdenek ellene.

Ez is érdekelhet:

Oszd meg ezt a cikket!