DAEO FMMost szól:

Liptai Claudia lánya 16 éves lett: a modell Panka már magasabb, mint az anyja

Liptai Claudia és a néhai Gesztesi Károly egyetlen közös gyermeke, Gesztesi Panka 2006. július 16-án született, idén ünnepelte a 16. születésnapját. 

A karcsú lány komoly sikereket ért el a sportaerobikban, az utóbbi években pedig a szépségipar is felfedezte magának, egyre többet modellkedik. 

Liptai Claudia lánya születésnapja

Gesztesi Panka arcra inkább legendás édesapja vonásait örökölte, izmos, vékony alakját pedig a gyerekkora óta űzött sportnak köszönheti. Édesanyja többször is nyilatkozta, örül, hogy alkatilag nem rá ütött. Nagyon büszke nagyobbik csemetéjére, aki már magasabb, mint ő. Ennek az Instagram-oldalán adott hangot. 

A fotót ide kattintva nézheted meg! 

„Felnézek rád “kicsi” csillagom!” - írta Liptai Claudia a Pankával közös fotója mellé, amin a háttérben kisebbik gyermeke, Marci is látható, a kisfiú ugyanis beszaladt az anya-lánya képbe. 

Liptai Claudia és családja a fotó készítésének idején éppen a Görögországban található Lassiban nyaralt, ez egy olyan régió, amit leginkább családok, csöndesebb, nyugodtabb pihenésre vágyók látogatnak. Innen idén is tett ki a közösségi oldalára bikinis képet magáról. 

Liptai Claudia bikinis fotókon

Liptai Claudia 2015 nyarán posztolt magáról először egész alakos képet, amin fekete bikiniben pózolt Görögországban. Azóta is minden nyáron visszatért ugyanarra a tengerpartra, és bikinis kép is készült róla, csak egy évvel később babapocakosan, a következő esztendőkben pedig kisfiával, aki októberben lesz hatéves. 

Cover-fotó: Profimedia

Oszd meg ezt a cikket!