DAEO FMMost szól:

Már 16 éves Marsi Anikó és Palik László nagyobbik fia: fotón a testvérével, Vincével

Marsi Anikó 2005-ben házasodott össze Palik Lászlóval, majd 2006-ban megszületett első fiuk, Vilmos, 2009-ben pedig az öccse, Vince jött a világra. 

A sztárpár nem sokkal ezután Mallorcára költözött, ezután évekig nem lehetett róluk hallani. 2016-ban, amikor a TV2 felkérte Marsit, hogy legyen a Tények háziasszonya, előbb ő, aztán Palik és a fiaik is hazatértek.

Marsi Anikó és Palik László fiai

Marsi Anikó és Palik László 2021-ben bejelentették, 18 év házasság után elválnak, azóta mindketten mással boldogok. Fiaikat, a most 16 éves Vilmost és a 13 éves Vincét azonban szeretetben nevelik. Marsi Anikó kivételesen fotót is mutatott róluk az Instán, a kamaszok már mindketten magasabbak édesanyjuknál, a kisebbik, Vince pedig már most nagyobb a testvérénél. 

„Kicsikéimmel. Sajnos egyre ritkább ,hogy mindketten itthon vannak egyszerre. Megy a bandázás ezerrel. Ilyenkor ki is használom ,hogy együtt csináljunk valamit” - írta a műsorvezető a fotó mellé, amin egyszerre karolja át két gyermekét. 

A fotó a rajongóknak is nagyon tetszett, sokan találgatták, vajon kire hasonlít jobban Vilmos, illetve kire Vince. 

„Jóképű srácok, hamar megnőttek ők is.”

„A fiaitok tisztára rátok ütöttek. 50-50% anya -apa kombók!”

„Vilmos teljesen Marsi vonal, Vince pedig apja fia! Tényleg jól megnőttek! Vince már nem férne be a kemencébe a Faluháznál.”

Udvaros Dorottya fia

Amikor Udvaros Dorottyát is kitüntették júniusban a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíjával, sokak figyelmét felkeltette a jóképű, igézően kék szemű férfi, akivel a színésznő a gálaestre érkezett. A harmincas fiatalember a fia, Máté volt. 

Cover-fotó: FEM3 Café

Oszd meg ezt a cikket!