DAEO FMMost szól:

"Megérett a disznóvágásra" Király Linda fotójára döbbenetes kommentek zúdultak

Nemcsak Király Linda, hanem több magyar sztár is felháborodott azokon a kommenteken, amiket az énekesnő egy Olaszországban készült, nyaralós fotójára kapott. 

A 39 éves sztár a felvételen a gyönyörű Amalfi-parton, Positanóban pózol leopárdmintás ruhában. 

Király Linda és a kommentek

„Ez a fotó megjelent rólam az Olaszországi nyaralásomról és olyan kommenteket láttam hogy “megérett a disznó vágásra” “jó nagy darab, ez szerintem semmit nem adott le a súlyából” “ Úr Isten milyen dagadt” stb…

Nagy a baj. Tényleg itt tartunk a mai világban, hogy arról beszélünk, hogy ki hány kiló lehet? Borzalmas dolgok történnek a világban és egyre nehezebb az élet / megélhetés mindenki számára és ez a téma, hogy éppen le vagyok fogyva vagy sem? Tisztelet a kivételnek persze, de hogyha ettől jobban érzi magát az az ember, aki erről ír kommentet akkor egészségére. Én azért vagyok itt, és azért kezdtem el zenélni, hogy segítsek es erőt adjak. Nem vagyok képes csöndbe maradni, ha másokat azért bántanak/ ítélkeznek, amiről nem tudjuk a hátterét. Itt nem rólam van szó, mert én már rég megtanultam ezt kezelni es helyre rakni. Igen Tudom, nem vagyok vékony és nem is érdekel ha őszinte vagyok.. viszont Számtalan fiatal van, aki látja ezeket a kommenteket es teljesen torz kép alakul ki bennük, mert azt látják, hogy hiába dolgozik valaki keményen és épít fel egy karriert a tehetségével, mert úgyis csak arról lesz szó hogy hogy néz ki. Ébredjünk mar fel! Borzalmasan szerencsések vagyunk olyan szempontból hogy eszméletlen tehetségek/eszek vannak nálunk és csak annyit kellene csinálnunk, hogy biztassuk es támogassuk a másikat. Nagyon különlegesek vagyunk és szomorúnak tartom, hogy az igazi értékeinket elveszítjük az ilyen fajta egymás rombolásában. #everyBODYisbeautiful #stopbodyshaming” – írta posztjában Király Linda.

Több ismert sztár is osztotta az énekesnő véleményét, a felháborodásukat fejezték ki, valamint a védelmükbe vették. 

Cover-fotó: MTVA

Oszd meg ezt a cikket!