DAEO FMMost szól:

Meghan könyörtelen, és megfélemlíti az embereket: ilyen a hercegné valójában az életrajzíró szerint

Meghan hercegné személyisége az elmúlt években számtalan alkalommal volt terítéken, 2021-ben például a palota több alkalmazottja azzal vádolta meg őt, hogy lelkileg terrorizálta őket, és messze nem olyan kedves, mint amilyennek mutatja magát a külvilág felé. Erzsébet királynő még nyomozást is indított az ügyben, ám nem hajlandó nyilvánosságra hozni a vizsgálat eredményét.

Tom Bower újságíró és a királyi család szakértője komoly kutatómunkát végzett Harryről és Meghanról, összesen nyolcvan közeli ismerősükkel készített interjút, majd írta meg a Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors című könyvét. A szakértőt az ITV reggeli műsorába hívták meg, amelyben a hercegné jelleme volt a fő téma, írta meg a The Sun.

Ilyen véleménnyel van Meghan hercegné személyiségéről az életrajzíró

Bowernek sokáig a hercegi pár körül forgott az élete, a sok történet hallatán neki is megfogalmazódott a saját véleménye Sussex hercegnéjéről.

GettyImages-1391682884
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Összességében egy olyan nő benyomásával találkoztam, aki nagyon intelligens, határozott, ambiciózus, de egyben könyörtelen is, és végső soron az ő feltételezése alapján sikeres is - magyarázta.

Egyes Meghanról hallott sztorik nagyon lesokkolták.

- Volt két ügynök, aki borzalmas történeteket mesélt a zaklató és elnyomó oldaláról, mindezek pedig az én szememet is felnyitották.

Elmesélte, hogy készített egy külön interjút a Vanity Fair újságírójával, Sam Kashnerrel, a férfi arról számolt be neki, milyen hisztirohamot kapott Meghan, miután meglátta a róla készült címlapot. A fotójára ráírt szöveg verte ki nála a biztosítékot, ami így szólt: "Wild about Harry!” Ez annyit tesz magyarul, hogy megőrül Harryért.

A cikk az ajánló után folytatódik

A cikk a kettejük kapcsolatára fókuszált, de eredetileg az volt a terv, hogy a jótékonysági munkái lesznek középpontban. Kashner, miközben az interjút készítette, tisztában volt vele, hogy csak óvatosan kérdezhet a magánéletéről, meg is lepődött, amikor Meghan nyíltan bevallotta neki, hogy együtt vannak, és mennyire boldogok és szerelmesek egymásba a herceggel.

Kashner szerint az egész hiszti csak álca volt, Markle nem várt nyitottsága pedig csak arról szólt, hogy magára vonja a világ figyelmét.

Ezt a sztorit Bower le is írta a könyvében, a szöveget leegyeztette a Vanity Fair újságírójával, ám a férfi később visszavonta a szavait, letagadta, hogy valaha is kiteregette volna a szennyest a hercegnéről. Bower úgy látja, ez a történet jól mutatja, Harry feleségének milyen befolyása van valójában.

Tom Bower nincs túl jó véleménnyel Meghanról.
Tom Bower nincs túl jó véleménnyel Meghanról.
Fotó: ITV/Good Morning Britain

- Meghan képes arra, hogy megfélemlítse az embereket, pont azt írtam le, amit tollba mondott nekem, ez egy borzasztó történet volt, teljesen megdöbbentette őt a hercegné természete.

Thomas Markle-lel is készített egy nagy anyagot, bevallása szerint a férfi hamar megnyílt neki. A beszélgetésük alapján megtudta, Meghan mindig azt mondogatta az apjának, hogy hírnévre vágyik, és arra, hogy a vörös szőnyegen vonulhasson.

- Azzal, hogy hozzáment Harryhez, sikerült elérnie, amit akart. Csodálom Meghant, elég jól sikerült az élete és az ambíciói. 

Meghan többször megmutatta már szexi oldalát

Mutatjuk Meghan hercegné dögös szettjeit.

Oszd meg ezt a cikket!