DAEO FMMost szól:

Mentő vitte el a Schobert-botrány kirobbantó hírességet: kórházban ápolják

Mentő szállította kórházba Király Dávid Izmaelt, aki kirobbantotta a legutóbbi Schobert-botrányt. 

A tiktoker azt állította, bizonyítékokkal tudja alátámasztani, hogy a Schobert Norbit és családját nyolc éve gyalázó, A nagy Norbiréka biznisz Facebook-oldal mögött egy másik ismert sztár, mégpedig Béres Alexandra és a férje állnak.

Király Dávid Izmael kórházba került

Schobert Norbi, Béres Alexandra és Király Dávid Izmael is a rendőrséghez fordult, utóbbi azért, mert az említett csoport tagjai fenyegetik, és állítása szerint anyagi kárt okoznak neki. A múlt héten azt nyilatkozta, halálos fenyegetéseket kapott, nyilvános helyen beszólogatnak neki, az Instagram-oldalát letiltatták, az édesanyja nevét nyilvánosságra hozták a csoportban. A munkáját is ellehetetlenítik, több szponzor megszakította vele a kapcsolatot, mert nem akarnak belekeveredni a botrányba. 

kiraly-david-izmael
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A Bors ma értesült arról, hogy Király Dávid Izmael az elmúlt napokban történtek miatt rosszul lett a hétvégén, mentővel kellett kórházba szállítani. 

- Szombaton kaptam egy üzenetet, egy elég komolyat egy idegentől, amitől bestresszeltem, fájt a szívem és a mellkasom, légszomjam lett. Elvitt a mentő, jelenleg úgy néz ki a CT alapján, hogy tüdőembólia-gyanús vagyok.

Ez azt jelenti, hogy péntekig egy centit sem mozdulhatok meg, mert végzetes is lehet.

- Jelenleg is bent fekszem. És ha minden rendben lesz, akkor is egy évig kábé gyógyszeren kell élnem. Mindez a csoport gyűlölete és mocska miatt... - nyilatkozta a napilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Schobert Norbi is a laptól értesült arról, hogy a fiatalember kórházba került. A hír nagyon megviselte, reméli, mielőbb felépül. 

schobert-norbi
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Már hívtam is, felajánlottam neki a segítségünket, ha bármivel hozzá tudunk járulni az állapota gyors javulásához, megtesszük. Biztos vagyok benne, hogy a folyamatos támadások miatt robbant le az egészsége, amit szívből sajnálok.

Schobert Norbi túlsúlyos kamasz volt

Akik nem ismerik a múltját, joggal gondolhatják, igazi sportembernek született, azonban ez korántsem volt így. Gyerekkorában ő maga is súlyproblémákkal küzdött: 15 évesen a 160 centis magasságához 105 kilót nyomott.

Oszd meg ezt a cikket!