DAEO FMMost szól:

Nádai Anikó párját egy idegen nővel fotózták le egy buliban: így magyarázta a műsorvezető

Nádai Anikó férjéről a neten több fotó is megjelent, melyeken egy buliban egy idegen nővel múlatja az időt. 

Bár Hajmásy Pétert csak beszélget a képeken, sokan támadták amiatt, hogy pár héttel a kisfia születése után nem otthon segít a baba körüli teendőkben, hanem az éjszakában szórakozik. 

Nádai Anikó párjának bulifotói

Nádai Anikó július 19-én adott életet második kisfiának. Alex az első közös gyermeke Hajmásy Péterrel. A tévés védelmébe vette párját, aki szerinte az nem az egyetlen férfi, aki a gyermeke születését a barátaival ünnepli, ráadásul a tejfakasztót csak az elmúlt hétvégén tartotta, nem közvetlenül a szülés után, amikor neki sok segítségre volt szüksége. 

„Kedves mindenki! Megkaptam én is a „pikáns” képeket, amik terjednek a közösségi oldalakon!

Tegnap este tartotta Hagyma a tejfakasztóját. Hozzáteszem, nem aznap és nem másnap hagyott magamra, amikor a kisbabánk született, és mozdulni sem tudtam. Mindenben egyedül állt helyt az elején, és azóta is csodás apukája Alexnek. Úgy hiszem nem ő az egyetlen férfi, aki a barátaival elmegy és megünnepli a fia születését.

Az pedig, hogy nők is vannak a szórakozóhelyen... Előfordulnak… Úgy hiszem valakihez hozzászólni nem bűn. Kérek mindenkit, aki „jót akar”, nyugodtan foglalkozzon a saját dolgával, és ne engem próbáljon felzaklatni, vagy ha mégis, akkor ne csak üres szavak legyenek, hanem várom a bizonyítékokat, mivel olyat eddig nem kaptam! 0-24-ben együtt vagyunk, rá is fért egy kis szórakozás, és vigyázzatok csajok, mert máskor is „elengedem”!” – írta Nádai Anikó a 24 óráig elérhető Insta-storyban. 

Nádai Anikó kisfia

A csöppségről születése napján még nem készült fotó, ám a rajongóknak nem kellett sokáig várniuk arra, hogy először megpillanthassák. Hajmásy Péter irtó édes apa-fia képet rakott ki az oldalára. 

Oszd meg ezt a cikket!