DAEO FMMost szól:

Ő Eminem 28 éves lánya: Alainából dögös plus size modell lett

Marshall Bruce Mathers III, vagy ahogyan a világ ismeri, Eminem fiatalon nagyon rossz körülmények között élt, édesanyjával, Debbie-vel szinte évente költöztek. 

1987-ben az asszony úgy döntött, befogadja fia otthonról elszökött iskolatársait, egy ikerpárt, Kim és Dawn Scottot. 

Eminem lánya, Alaina plus size modell

Eminem és Kim néhány évvel ezután, 1989-ben egymásba szerettek, kapcsolatuk viharos volt. 1993-ban Dawn Scottnak kislánya született, Alaina. A fiatal nő azonban drogfüggő volt, és fogalma sem volt arról, ki a gyermek apja, és merre találja. Mivel képtelen volt megfelelő körülményeket biztosítani a kicsinek, Alainát Eminem és a nagynénje, Kim nevelték. 

1995-ben a rappernek és kedvesének kislánya született, aki a Hailie nevet kapta. 1999-ben összeházasodtak, a kétezres évek elején pedig hivatalosan is adoptálták Alainát. 2001-ben Eminem és Kim elváltak, túl nehéz volt a házasélet. Kimnek 2002-ben újabb lánya született egy következő kapcsolatból, őt Whitney-nek hívják. A világsztár nem tudta végleg elengedi élete első nagy szerelmét, 2006-ban újra összeházasodtak, ekkor a nevére vette a kis Whitney-t is. Ennek a második házasságnak is válás lett a vége.

A szerelmi viharok ellenére Eminem mindig nagy gondot fordított arra, hogy jó apja legyen három lányának, így Alainának is, aki ma már 28 éves felnőtt nő. Plus size modell, influenszer és üzletasszony lett belőle, imádja a divatot, és boldogan hirdeti a testpozitív életszemléletet. Instagram-oldalán 63 ezren követik a mindennapjait, posztjaiban gyakran megmutatja párját is, akivel nagyon szépek együtt. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép nő Eminem plus size modell lánya, Alaina! 

Cover-fotó: Getty Images/ Kevin Winter

Oszd meg ezt a cikket!