DAEO FMMost szól:

Pokorny Lia és Csányi Sándor fia már 18 éves: Misi a randizásban is kikéri apja segítségét

Pokorny Lia és Csányi Sándor házasságából egy fiuk született, Mihály. Mindketten azon sztárok táborát erősítik, akik óvják magánéletüket a nyilvánosságtól: a közösségi médiában munkáikról láthatnak posztokat a követőik, egyikük sem tölt fel képeket közös gyermekükről.

A különböző beszélgetős műsorokban sem sűrűn mesélnek az általuk Misiként vagy Miksaként becézett fiúról. A színész most a DTK: Elviszlek magammal vendégeként tett kivételt, és csepegtetett pár információt a már 18 éves tinédzserről.

Pokorny Lia és Csányi Sándor fia

Kiderült, az apa-fia páros a szívügyeket meg szokta beszélni egymással. Csányi Sándor tanácsokat is ad a randizás terén a fiának, például elmondta neki annak a titkát, hogyan lehet szépen lezárni egy kapcsolatot.

Pokorny Lia és Csányi Sándor hat évig voltak együtt. Fiuk 2003-ban jött a világra.
Pokorny Lia és Csányi Sándor hat évig voltak együtt. Fiuk 2003-ban jött a világra.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Ő maga is rengeteget görcsölt annak idején a szakításokon, a saját tapasztalataiból okulva osztotta meg fiával a szakítás művészetét: szerinte lényeg az egyenesség.

- Azt mondtam neki: "Figyelj, Misi, ha eldöntötted, hogy szakítasz, akkor szakíts. Ha egyszer úgy döntesz, hogy bátor vagy, akkor ne sz*rjál be! Ne legyen olyan, hogy nem miattad, hanem miattam” - kezdte a Spektrum Home műsorának vendégeként. 

sányi
Fotó: DTK: Elviszlek magammal

- Azt kell mondani, hogy nem, és le kell zárni. A következő lépés az, hogy ki tud tovább csöndben maradni. Ha te kezdesz el előbb beszélni, akkor buktad - mondta el az atyai jótanácsot a színész.

A fiúról az édesanyja is elárult pár dolgot korábban. Pokorny Lia a 2021 januárjában a Reggeliben mondta el, hogy Misi örökölte a művészi vénát, ám őt nem a színjátszás, hanem a zene vonzza.

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Détár Enikő és Rékasi Károly 1984-től 2013-ig tartó házasságából két gyermek született: Eszter 1989-ben, Zsigmond 2001-ben látta meg a napvilágot. Ugyan színészcsaládba születtek, egyikük sem a színpadon vetette meg a lábát. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Cover-fotó: MTVA/Hagyaték: Keleti Éva, MTI/Zih Zsolt

Oszd meg ezt a cikket!