DAEO FMMost szól:

Radics Gigi megszólalt, együtt vannak-e még párjával: nincsenek közös fotók már jó ideje

Radics Gigi őszintén válaszolt arra a kérdésre, hogy együtt van-e még a kislánya édesapjával. 

Az Instagram-oldalán a követőivel folytatott kérdezz-felelekben volt egyik rajongója kíváncsi erre, miután jó ideje nem látni az énekesnő párjáról fotót a közösségi oldalon. 

Radics Gigi párja az Instagramon

"Annyira sokszor megkapom mostanában ezt a kérdést, és arra jutottam, ha az ember nem posztol a párjával, az akkor igazából nem is létezik manapság. Na de igen, egyébként igen!"  - magyarázta az énekesnő, akinek válaszát elsőként a Bors szúrta ki. 

Radics Gigi 2020 márciusában jelentette be, hogy szerelmes. Egy évig titkolta, hogy egy párt alkot a nála két évvel idősebb, Mikus Áron szobrásszal, akivel a férfi egyik munkája hozta össze. Kislányuk, Bella Szófia az év októberében született meg. A szülés előtt pár héttel az eljegyzésre is sor került, de az esküvővel még várnak. 

"Köszönjük szépen, de egyelőre nem tervezzük!" – válaszolta a 25 éves sztár arra a kérdésre, hogy mikor láthatjuk menyasszonyi ruhában, mikor kerítenek sort az esküvőre. 

Radics Gigi bikinis fotója

Radics Gigi kislánya születése óta először mutatta meg magát bikiniben a közösségi oldalán. Utoljára 2019-ben láttunk róla bikinis képeket, amiket az öccse fotózott. 

Oszd meg ezt a cikket!