DAEO FMMost szól:

„Rémálmod leszek!” Kökény Attila felesége keményen helyretett egy nyomuló rajongót

Kökény Attila nevét 2010-ben ismerte meg az egész ország, a Megasztár ötödik évadában tűnt fel, ő lett akkor az év férfihangja. 

Az énekes élete ekkor fenekestül felfordult, idegenek szólították meg az utcán autogramban reménykedve, és elkezdtek ömleni a rajongói levelek is. 

Kökény Attila felesége és a rajongók

Kökény Attila a tehetségkutató óta eltelt 12 évben is a közönség kedvence maradt, rajongótábora nemhogy nem apadt, inkább csak gyarapodott. Kezdetben a sztár maga kezelt mindent, ami a hírnévvel járt, ám felesége, Kökény Aranka egy ponton úgy döntött, jobb lesz, ha a közösségi oldalakra érkező leveleket ő felügyeli. 

Kökény Aranka férje rajongóival levelezik.
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

Az asszony a TV2 Pénzt vagy éveket! című műsorában Kasza Tibinek árulta el, férje olykor nagyon pikáns üzeneteket kap, ezekre kivétel nélkül mindig a feleség válaszol. Volt olyan rajongó hölgy, aki egy életre szerette volna megkaparintani az énekest, míg más egy éjszakával is beérte volna. 

- Felvilágosítottam az illetőt, hogy van három gyerek, kutya. Itt nem csak az Attila van. Akkor még volt hitel is - mesélte Aranka a stúdióban.

Szavai hallatán kacagásban tört ki mindenki, majd egy másik történettel szórakoztatta a TV2 stúdiójában lévőket. 

- Megkívánta egy hölgy, nagyon. Meg is írta. Kérdezte, hogy ez baj-e. Megírtam neki, hogy "A rémálmod leszek!" - idézte fel a történetet.  

Aranka melegebb éghajlatra küldte az illetőt.
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

A sztár 24 évvel ezelőtt vette feleségül Arankát, aki a második felesége. Két közös gyermekük van, Kökény Attilának pedig van egy nagyfia is, Attila, aki első házasságából született. 

Rúzsa Magdi férje

Rúzsa Magdi és férje 11 éve vannak együtt jóban-rosszban, az énekesnő a közösségi oldalán emlékezett meg az évfordulójukról. Vilmosról csak nagyon ritkán posztol, kevés képet találni róla. Az idei már csak azért is különleges, mert háromgyerekes szülőkként ünnepelhetik, ikreik február elején születtek meg.

Cover-fotó: YouTube/Kökény Attila

Oszd meg ezt a cikket!