DAEO FMMost szól:

„Remélem, a gíroszos nem füstöl be a stadionba, mint itt”

Volt pár hátráltató tényező a bakui Bajnokok Ligája-selejtezőn, amit a tévé előtt nem érzékelhettünk.

A Fradi 1–1-es döntetlen játszott a Bl-selejtező 3. fordulójának első meccsén a korábban a Lech Poznant és a FC Zürichet is kiverő Qarabag ellen. Nehéz ellenfél az azeri bajnok, de a körülmények sem voltak egyszerűek, erről Botka Endre mesélt az M4 Sportnak a körülményekről.

„Tudtuk, hogy ezen a mérkőzésen okosan kell játszani, és figyelni kell az eredményre. Kár, hogy egy kipattanóból tudtak egyenlíteni. A csapat minden tagja koncentráltan futballozott. A Qarabag előrefelé nagyon erősen játszott, de azért láthattuk, hogy védekezésben vannak problémáik. Ezt kell kihasználni a visszavágón, és nem lesz gond. Mivel a BL-csoportkörbe akarunk jutni, meg kell nyerni a visszavágót.

Remélem, az időjárás kicsit kedvezőbben alakul, nem lesz ennyire fülledt a levegő, és a gíroszos nem füstöl be a stadionba, mint itt.”

Dibusz Dénes is nyilatkozott:

A második félidőben már sokkal inkább az eredmény tartására rendezkedtünk be. Nehezek voltak a körülmények, magas volt a páratartalom. A mély talaj is sok energiát vett ki belőlünk. A végén eldőlhetett volna a meccs a javukra, de nekik is akadtak lehetőségeik. Nem lehetünk elégedetlenek az idegenbeli döntetlennel. A kapott gólnál kicsit balszerencsések voltunk. Láthattuk, hogy jó csapat a Qarabag. Minden tudásunkra szükség lesz a visszavágón, de hazai pályán, saját közönség előtt, meg kell csinálni.

(Fotó: fradi.hu)

Oszd meg ezt a cikket!