DAEO FMMost szól:

Rogán Cecília fürdőruhás fotója Ibizáról: 3 hónappal a szülés után így néz ki

Rogán Cecília családjával Ibizán nyaral, a Földközi-tengeren töretlen népszerűségnek örvendő szigete nemcsak a bulituristák, hanem a luxusnyaralásra vágyók kedvenc célpontja is. 

Az üzletasszony Insta-storyjába feltöltött képek alapján egy pazar üdülőkomplexumban lazítanak, ahonnan nem hiányzik a feszített víztükrű medence sem.

Rogán Cecília fürdőruhában

A háromgyerekes édesanya az Instagram-oldalára egy fürdőruhás fotót is posztolt. A kék, köldökig kivágott, szexi darabra ugyan felvett egy átlátszó tunikát, így is jól kivehető alakja és szexi dekoltázsa. 

Rogán Cecília április 22-én hozta világra harmadik fiát, aki a Fülöp nevet kapta. A kicsit első, Rogán Antallal kötött házasságában született fiai is nagyon várták. A híresség világéletében sportos volt, iskolásként versenyszerűen teniszezett, de a futásnak is régóta nagy szerelmese. Öt héttel a szülés után húzott ismét futócipőt, és teljesített egy öt kilométeres távot, majd az edzőterembe is visszatért. 

Rogán Cecília három fia

Rogán Cecília először állt kamerák elé mindhárom fiával. A Mokkában mutatta meg a Rogán Antaltól született két fiát, a 2009-ben világra jött Dánielt és a 2012-ben született Áront, továbbá a három hónapos Fülöpöt, aki a második házasságában látta meg a napvilágot. 

Oszd meg ezt a cikket!