DAEO FMMost szól:

Ronaldo: A király vasárnap játszik

Instagramon jelentette be Ronaldo, hogy a király visszatér. Természetesen a király alatt magára gondolt.

Aki minimálisan követi az átigazolási pletykákat az tudja, hogy Cristiano Ronaldo nem igazán szeretne a Manchester Unitedben maradni, de egyelőre az ügynöke nem talált megfelelő csapatot a portugál számára.

Ronaldo kihagyta az előszezon első részét, a hét elején Manchesterben volt, de csak azért, hogy tárgyaljon a vezetőséggel, és ismét nyomatékosítsa: menni akar. Legalábbis erről számolt be több meghatározó forrás. Ahogy arról is, hogy az ötszörös aranylabdás visszatérhet nevelőcsapatához, a Sportinghoz.

Ronaldo eddig nem szólalt meg, most viszont Instagramon reagált egy kommentre.

A király vasárnap játszik

– válaszolta egy rajongónak.

Fabrizio Romano on Twitter: "Cristiano Ronaldo announces he's back with Manchester United team as he's gonna play friendly game vs Rayo Vallecano: "Sunday, the king plays", he just commented. 🚨🇵🇹 #MUFCHere's his message on Instagram: pic.twitter.com/HrPzk0Rzur / Twitter"

Cristiano Ronaldo announces he's back with Manchester United team as he's gonna play friendly game vs Rayo Vallecano: "Sunday, the king plays", he just commented. 🚨🇵🇹 #MUFCHere's his message on Instagram: pic.twitter.com/HrPzk0Rzur


Természetesen magára gondolt, és egészen konkrétan arról van szó, hogy Ronaldo vasárnap pályára lép a Manchester United Rayo Vallecano elleni felkészülési meccsén. Ami persze semmit sem jelent abból a szempontból, hogy végül marad vagy eligazol.

A portugál helyzetéről itt írtunk bővebben:

(Fotó: Getty Images)

Oszd meg ezt a cikket!