DAEO FMMost szól:

Sáfrány Emese a szülés után 1 évvel: ilyen a hasa és az alakja

Sáfrány Emese 2021. június 20-án hozta világra a kisfiát. Bár Nolen a vártál kicsit korábban látta meg a napvilágot, természetes úton, komplikáció nélkül született. 

A légtornász már négy, illetve a szülés után tíz nappal is megmutatta az alakját, most pedig arról posztolt, hogy bő egy évvel a gyermeke világrajövetele után milyen az alakja. 

Sáfrány Emese a szülés után

„Elképesztő, hogy a nők teste min képes keresztülmenni a terhesség alatt, és a szülést követő egy évben. Nagymértékben megváltozik a nő teste, és ezek a változások kihatnak a testképére, általában az egész életére. A testkép szoros összefüggésben van a nők önértékelésével, kapcsolataikkal és környezetükkel.

Mondhatjuk, hogy én a szerencsésebbek közé tartozom, hogy közel 34 évesen, a testem ilyen hamar visszaállt a várandósság előtti “állapotára”, de azért szeretném hangsúlyozni, az egészséges életmód, a sport azért meghálálja magát ebben az esetben is. Ahogy már sokszor elmondtam, nem diétáztam, semmilyen “csodaszert” nem használtam, sokkal inkább a tudatos életmód híve vagyok.

Sportolni meg imádok, nem viszem túlzásba, de heti egyszer minimum mozgok, mostanában a reformer pilates gépen edzem és imádom” - írta. 

A kommentelők dicsérték, szerintük gyönyörű, egy bombázó, és nem lehet belekötni az alakjába. Volt, aki azt írta, nem is látszik a testén, hogy szült volna. 

 "Gratulálok, tudsz mit, mert szebb is lettél szülés után! Csak így tovább mindenben!" - olvasható egy hozzászólásban.

Sáfrány Emese már a szülés után négy nappal posztolt tavaly magáról egy képet: megmutatta, hogy neki is van még hasa.   

Tíz nappal utána már arról számolt be, hogy szépen nyeri vissza az alakját és a súlyát.

Rogán Cecília fürdőruhában

Rogán Cecília április 22-én hozta világra harmadik fiát, aki a Fülöp nevet kapta. Családjával jelenleg Ibizán nyaral, ahonnan a háromgyerekes édesanya az Instagram-oldalára egy fürdőruhás fotót is posztolt. 

Cover-fotó: Instagram/Sáfrány Emese

Oszd meg ezt a cikket!