DAEO FMMost szól:

Schobert Norbi élő adásban fakadt ki: „Ország-világ előtt megalázta a lányomat”

Schobert Norbi az ország egyik leghíresebb életmódguruja feleségével, az edző Rubint Rékával együtt arra tették fel az életüket, hogy segítsenek azoknak, akik szeretnének egészségesen, a plusz kilóik nélkül élni. 

Mindketten megosztó személyiségek, ezért kapnak hideget-meleget az interneten, ám rosszakaróik három gyermeküket, SchobertLarát, Norbikát és Zalánt sem kímélik. 

Schobert Norbi lánya megbukott

Schobert Norbi mindig jól viselte a támadásokat, ám most valaki túl messzire ment, a lányát, Larát vette célkeresztbe

Schobert Norbi a műsorban.
Schobert Norbi a műsorban.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A tinédzser nagyon nehéz éven van túl, a nagymamája a kezei között hunyt el, az édesapja sztrókkal kórházba került és egy csúnya szakítást is fel kell dolgoznia. Ennyi nehézség után nem a legjobban sikerült számára az érettségi, egy tantárgyból megbukott, ezt ősszel pótolhatja. 

Egy névtelen illető ezt teregette ki ország-világ elé, egy Facebook-csoportban azon élcelődtek, hogy nem sikerült a vizsgája. Schobert Lara érthető módon nagyon magára vette a sértéseket, édesapja pedig nehezen viselte lánya fájdalmát. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Schobert Norbi az RTL Klub Reggeli című műsorában fakadt ki, indulatait nem tartotta vissza Peller Mariann és Járai Máté előtt, akik teljes mértékben megértették.

- Engem bánthat bárki. Nekem ráfér az arcomra ennyi év után. Elfér a hátamon. De a kislányomat kicikizni, ország-világ előtt lejáratni, megalázni azt gondolom, egy nagyon csúnya dolog. Zalánért, Norbikáért, Laráért én ölni tudok. Szó szerint. És le is ülöm! Ha valaki elém áll, megölöm. De nem áll elém, hanem arctalanul támad. Ez a legrosszabb dolog – mondta az adásban indulatosan Norbi. 

Schobert Norbi meg akarja védeni a családját.
Schobert Norbi meg akarja védeni a családját.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Schobert Norbi arról is beszélt, hogy gyermekei kezdenek megerősödni, egyre jobban viselik az ehhez hasonló támadásokat, ugyanakkor szerinte szomorú, hogy ezt ennyire meg kell tanulniuk. Hozzátette, a szükséges jogi lépéseket megtette, mindenképpen tesz róla, hogy megbűnhődjön, aki ezt tette lányával. 

Schobert Zalán fogyása

Schobert Norbi kisebbik fia, Zalán lefogyott. A Schobert család legkisebb tagjának átalakulását az édesapja az Instagramon keresztül mutatta meg.

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Oszd meg ezt a cikket!